Setari Cookie-uri

Diversifica-ti viata: Picnic in aer liber

Fie ca poarta denumirea de picnic, fie ca se numesc iesiri la iarba verde, micile escapade in natura au ajuns sa fie un sport practicat de majoritatea romanilor, in special in perioada verii, cand disconfortul termic este destul de ridicat.

Nu uita de servetele, cutite si furculite, farfurii, pahare, sare. In ceea ce priveste tacamul, acesta poate fi cel de acasa (daca vrei sa lasi o impresie placuta prietenilor) sau de unica folosinta (nu va mai trebui sa stai, sa le speli si sa le asezi in ordine).

2. Patura si fata de masa

Alege o patura moale, din material placut la atingere si incearca sa o folosesti doar cand mergi la picnic.
Un alt detaliu al iesirii la iarba verde este fata de masa. Foloseste una in culori aprinse si vesele pentru o atmosfera cat mai placuta.

3. Ocupa-te de intretinerea atmosferei

Inainte de a pleca de acasa, asigura-te ca ai luat si cateva obiecte care sa ajute la interactionarea si distrarea celor prezenti.

Daca nu vreti sa faceti miscare puteti citi o carte sau o revista sau va puteti distra jucandu-va: macao, septic, razboi, pacalici, trombon (pentru jocurile astea ai nevoie de un pachet de carti), Domino, Monopoly sau poker.
Copiilor, in fuctie de varsta pe care o au, le puteti lua de acasa cartile de colorat preferate sau revistele cu benzi desenate, PSP Player (tot mai multi copii se joaca pe el) sau palete si fluturas pentru badminton, minge pentru volei, tenis sau baschet.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.