Setari Cookie-uri

25 de metode prin care poti fi eco

Curentul eco a aparut in urma cu cativa ani si inseamna prudenta, reciclare si grija pentru natura. In anul 2010 acest curent poate fi considerat mai mult un trend, tot mai multe persoane declarandu-se adepte ale acestei teorii. Pana si presedintii unor tari precum Islanda, Elvetia sau Suedia lupta pentru salvarea planetei.

5. Spala hainele murdare cu apa calduta, si nu fierbinte.
6. Inchide robinetul cand te speli pe dinti sau cand iti samponezi parul.
7. Izoleaza termic apartamentul pentru ca in timpul iernii sa poti folosi banii in alte scopuri, si nu pentru consumul de energie al centralei electrice.

Asigura-ti un stil de viata sanatos

1. Renunta la alimentele pline de conservanti (in special la fructele si legumele din import)in schimbul celor sanatoase, fara aditivi sintetici.
2. Alege sa cumperi produsele naturale din piata sau direct de la producator si nu din magazinele tip supermarket.
3. Foloseste doar condimente naturale pentru mancare. Nu mai cumpara produse tip vegeta deoarece sunt pline de conservanti si E-uri.
4. Evita supele la plic sau mancarea tip fast-food.
5. Pentru mancarea de la munca, ia-ti de acasa vasele si tacamurile de care ai nevoie. Nu mai folosi produse de unica folosinta.
6. Daca esti o carnivora infocata, alege sa consumi carne neprocesata.
7. Lasa-ti tenul sa respire si nu il mai indopa cu chimicale. Renunta la produsele cosmetice obisnuite in favoarea celor ecologice. Pe piata au aparut foarte multe produse de acest fel.

Un articol de Amelia C





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.