Urmeaza al treilea weekend cu filme bune la Costinesti

Urmeaza al treilea weekend cu filme bune la Costinesti
Kudika
5 August 2010

StudentFilmWeekend, proiectii gratuite de film, continua la Costinesti, in Piateta Radio Vacanta. Peste 1 000 de spectatori au putut viziona saptamana trecuta Marley & Me, The Ugly Truth si unul dintre cele mai controversate filme lansate anul trecut, Inglorious Basterds. Publicul a experimentat emotii autentice, a trecut de la agonie la extaz si a aplaudat prestatia actorilor Brad Pitt, Jennifer Aniston, Clive Owen, Robin Williams, John Travolta, Katherine Heigl si Gerard Butler. StudentFilmWeekend se va desfasura in perioada 23 iulie 29 august. Weekend-ul viitor vor rula Avatar, Old Dogs si Sherlock Holmes. Proiectiile au loc in Piateta Radio Vacanta, aflata langa Obelisc, incepand cu ora 21.30. Intrarea este libera, accesul fiind permis tinerilor peste 18 ani.

StudentFilmWeekend, proiectii gratuite de film, continua la Costinesti, in Piateta Radio Vacanta. Peste 1 000 de spectatori au putut viziona saptamana trecuta “Marley & Me”, “The Ugly Truth” si unul dintre cele mai controversate filme lansate anul trecut, “Inglorious Basterds”.

Publicul a experimentat emotii autentice, a trecut de la agonie la extaz si a aplaudat prestatia actorilor Brad Pitt, Jennifer Aniston, Clive Owen, Robin Williams, John Travolta, Katherine Heigl si Gerard Butler. StudentFilmWeekend se va desfasura in perioada 23 iulie – 29 august. Weekend-ul viitor vor rula “Avatar”, “Old Dogs” si “Sherlock Holmes”. Proiectiile au loc in Piateta Radio Vacanta, aflata langa Obelisc, incepand cu ora 21.30. Intrarea este libera, accesul fiind permis tinerilor peste 18 ani.

Vinerea trecuta StudentFilmWeekend a adus din nou voia buna in statiunea Costinesti. In prima seara a rulat “Marley & Me", o comedie haioasa cu Jennifer Aniston si Clive Owen, despre un cuplu de tineri proaspat casatoriti care invata lectii importante de viata de la un catel adorabil, neastamparat si hiperactiv.

Emotiile spectatorilor au alunecat dintr-o extrema in alta, au ras si au plans, pe masura ce aventurile lui Marley se derulau pe ecran. “Inglorious Basterds”, ultima productie semnata Quentin Tarantino, despre care criticii afirma ca depaseste „Gomora” si „Frost/Nixon” la capitolul cele mai bune filme straine care au rulat in 2009 in Romania, a fost vizionat sambata seara. Filmul a provocat emotii puternice si comentarii din partea publicului.

S-a ras mult si duminica seara, la “ Adevarul gol-golut”, o comedie isteata si sexy despre barbati, femei si prapastia dintre felurile in care gandim unii despre ceilalti, visam, sau ne incercam puterea de seductie asupra sexului opus.

Filmele in aer liber au devenit deja un punct de atractie al statiunii, iar multi turisti fac parte din publicul obisnuit. Ideea de a viziona un film in aer liber este primita din ce in ce mai bine in fiecare weekend. Concursurile cu premii oferite de catre parteneri reprezinta si ele un important punct de atractie.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri