Setari Cookie-uri

Dialog Intim cu Dana Savuica

Cele doua carti Cum sa-l pastrez doar pentru mine? si Cum sa fiu barbatul unei singure femei?! au luat nastere in urma raspunsurilor date de Dana la un numar selectat de 69 de mesaje de la EA si 69 de mesaje de la EL, primite pe adresa cancan.ro la rubrica Dialog intim, din cele peste 3000 de mesaje sosite pana acum.

Textul de pe copertele IV este semnat de psihologul Jeni Chiriac, iar in interiorul cartilor se gasesc si o serie de ilustratii foarte sugestive care vin sa intareasca mesajele Danei si care aduc un plus de farmec si un zambet pe buzele tuturor.

Cele doua carti isi propun sa scoata in evidenta prin titlurile lor cele doua mari probleme cu care se confrunta ambele sexe.

Femeia isi doreste ca barbatul sa ii apartina cu trup si suflet, exprimandu-si dorinta de a-l pastra numai pentru ea, pe cand barbatul este automat speriat de aceasta perspectiva, batand in retragere atunci cand se simte amenintat cu... monogamia.

In acest du-te-vino si in aceasta batalie a mintilor singurul numitor comun este acela ca, pana cedeaza primul, sa se foloseasca caciulita si practicarea de Safe Sex.


Vizionare placuta


Kudika
10 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.