Setari Cookie-uri

Cum sa faci bani din nimic

Virtual Bucharest in Second Life este gazda unei mini-expozitii - Romanian Fair - in care 10 creatori romani isi expun timp de o luna cele mai bune produse virtuale. Luna noiembrie marcheaza si implinirea a 2 ani de la deschiderea primului oras virtual romanesc replicat in Second Life, mai exact pe 29 noiembrie 2008 cand a fost inaugurat corespondentul Pietei Revolutiei in in spatiul 3D – Virtual Bucharest.

„Virtual Bucharest si-a propus inca de la deschiderea sa in 2008 sa devina un spatiu de promovare a romanilor in acest mediu 3D, extrem de imersiv, al lumii virtuale Second Life. Aniversam 2 ani in care am organizat numeroase activitati si evenimente, am integrat campanii ale unor branduri reale dar mai ales am vazut crescand o comunitate de romani ambitiosi si creativi. In ciuda crizei, se pot castiga bani din Second Life, pentru unii dintre creatori aceasta fiind principala sursa de venituri, insa succesul presupune, la fel ca si in viata reala, talent plus multe ore de munca.” declara Aura Tatu Creatorul Virtual Bucharest.

Romanian-Fair a fost gandit atat ca o sursa motivationala pentru alti romani care doresc sa-si construiasca o afacere virtuala cat si ca o invitatie pentru strainii din Second Life de a intra in contact cu creativitatea autohtona. „O afacere virtuala se bazeaza intr-o oarecare masura pe aceleasi principii ca si o afacere reala, trebuie sa dai dovada de rabdare, ambitie, talent si un dram de noroc. Nu te astepta la castiguri fabuloase de la inceput si concentreaza-te pe a-ti face numele cunoscut, continua sa muncesti si sa-ti imbunatatesti mereu produsele.” spune Meghindo Romano, creatoare de rochii haute-couture. Pentru cineva care isi doreste sa castige bani din Second Life, Floyd Mistwalker este de parere ca „trebuie sa fie serios si sa caute pe piata produselor virtuale o nisa in care se pricepe si in care sa fie dispus sa investeasca timp si pasiune. Si sa nu fie dezamagit daca nu se imbogateste imediat.”



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.