Foto: Ice Hotel va fi deschis pentru vizitare in Ajunul Craciunului

Foto: Ice Hotel va fi deschis pentru vizitare in Ajunul Craciunului
Kudika
21 Decembrie 2010

Hotelul Ice Hotel- Balea Lac va fi deschis pentru vizitare in ajunul Craciunului 2010, urmand ca inaugurarea sa oficiala sa fie organizata, in cadrul unui eveniment de amploare, la finalul tuturor lucrarilor si finisajelor, in cursul lunii ianuarie 2011.

Hotelul „Ice Hotel- Balea Lac” va fi deschis pentru vizitare in ajunul Craciunului 2010, urmand ca inaugurarea sa oficiala sa fie organizata, in cadrul unui eveniment de amploare, la finalul tuturor lucrarilor si finisajelor, in cursul lunii ianuarie 2011.

Vremea deosebit de friguroasa si cantitatea mare de zapada cazuta in ultimele zile au dat un imbold deosebit echipei de muncitori ce lucreaza pentru construirea noului Hotel de Gheata de la Balea Lac.

Lucrarile se desfasoara in ritm normal, mare parte din intarzierea provocata de conditiile meteorologice nepotrivite pentru acest proiect (temperaturi foarte calde, lipsa ghetii si a zapezii) inregistrate in prima decada a acestei luni, a fost recuperata, astfel ca, in scurt timp, turistii se vor putea bucura de unicul Ice Hotel din sud estul Europei.

Tot cu prilejul deschiderii din Ajunul Craciunului, la Balea Lac vor sosi si primii turisti ce se vor caza la Ice Hotel. La fel ca si anii trecuti, primii temerari ce vor incerca senzatia unui pui de somn in camerele Ice Hotel sunt straini, majoritatea englezi, clienti ai agentiei de turism Untravelled Paths (Londra), partener mai vechi al initiatorilor Proiectului”Ice Hotel- Balea Lac”. Agentia londoneza a rezervat intregul Hotel de Gheata atat pentru Craciunul 2010, cat si pentru noaptea de Revelion 2010-2011. Cei mai putin aventurosi, care prefrera sa doarma „la cald”, au la dispozitie camerele primitoare oferite de Cabana Balea Lac, unde mai exista inca locuri pentru cei care doresc sa petreaca sarbatorile de iarna intr-o atmosfera de poveste. Meniul pregatit cu acest prilej va fi unul deosebit, printre preparatele ce vor fi servite fiind si: friptura de gasca, medalion de vanat si salata de portocale cu miere.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.