Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Monica Madas de pe scenele londoneze, in turneu in 10 orase din Romania

Turneul Roots Revival Romania aproape de debut

Aparitiile sale combina intr-un spectacol memorabil muzica si marionetele. Cu o voce limpede si un spirit spontan, Monica e ca papusa sa Monooka: magie vie. Traieste in Marea Britanie, acolo unde canta in proiectul Monooka’s Caravan, alaturi de Meg-Rosaleen Hamilton, Matt Bacon si Paul Moylan. In concertele sale e mereu in cautarea „focului” autentic romanesc pe care il intretine cu invitati precum tambalistul Vasile Cozma din Bacau.
„Calatorim impreuna in spatiul romanesc, invatam de fiecare data, cu fiecare loc, traditii, oameni, cantece. Anul trecut am fost inspirati de muzica din Maramures. Anul asta, Maria Tanase. Poate la anul vom calatori in Armenia, Turcia, Scotia si vom fi fascinati de traditile populare din zonele respective.
Maria Tanase a tradus din piesele populare romanesti si le-a cantat in franceza. Un act creativ si elegant de promovare a valorilor culturale romanesti.”
- Monica Madas.
Alaturi de 7 artisti din tot atatea tari, Monica reaprinde spiritul Mariei Tanase in noi culori, in cadrul turneului in 10 orase Roots Revival Romania, Colors of Maria. Concertele vor avea loc incepand cu 23 septembrie (Craiova) in Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brasov, Iasi, Galati, Constanta si se vor incheia in Bucuresti (11, 12 octombrie.)
Turneul Roots Revival Romania, Colors of Maria, propune publicului o serie de spectacole de world music, in care 8 artisti din 7 tari, inspirati de Maria Tanase, aduce impreuna improvizatia de jazz, temele folclorice din tarile de origine ale muzicienilor si compozitii originale, intr-o interpretare unica.

Biletele pentru turneul Colors of Maria pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro


Kudika
11 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.