Advertorial (P) Ultimele doua concerte din turneul Roots Revival Romania

Dupa 9 concerte in cele mai mari orase din Romania, artistii Roots Revival Romania se pregatesc pentru ultimele doua concerte, ce vor avea loc la Sala Radio din Bucuresti, incepand cu ora 20, sambata 11 octombrie si duminica, 12 octombrie.

Pe scena Salii Radio vor urca: Mehdi Aminian (IRAN) – Ney; Mehmet Polat (TURCIA) – Oud; Leila Renault (FRANTA) – Bas; Emmanuel Hohvannisyan (ARMENIA) – Duduk; Hristina Beleva (BULGARIA) – Gadulka; Monica Madas (ROMANIA) – Voce; Maria Casandra Hausi (ROMANIA) – Voce; Aleix Tobias Sabater (SPANIA) – Percutie.


Fiecare dintre cei 8 muzicieni aduce pe scena spiritul locului sau de origine, intr-o calatorie care incepe in Romania si trece prin Bulgaria si Turcia, Iran si Franța, Armenia sau Spania. Cu fiecare concert sustinut, artistii Roots Revival Romania fac cantecele Mariei Tanase sa isi ia din nou zborul, de aceasta data in noi culori.

Roots Revival Romania este un proiect multicultural sustinut de Sensiblu si care a ajuns acum la a doua editie. Primul episod a fost dedicat muzicii din Maramures si finalizat cu inregistrarea unui prim disc: Chapter One: Maramures.
Prezentul turneu promoveaza cel de-al doilea disc - Colors of Maria, inregistrat live la Sala Radio in primavara acestui an.

Sensiblu va invita la Sala Radio sa va bucurati de un spectacol de world music care aduce impreuna improvizatia de jazz, temele folclorice din tarile de origine ale muzicienilor si compozitii originale. Totul intr-o calatorie dus-intors intre Est si Vest. Instrumentele traditionale din Iran, Armenia, Turcia – ney, duduk sau oud – traseaza tuse puternice in culori de pe alte continente, iar vocile Monicai Madas si Mariei Casandra Hausi semneaza un peisaj romanesc nemaivazut.

Biletele pentru cele doua concerte Colors of Maria pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas), online pe www.eventim.ro si la Sala Radio in ziua concertului.

Biletele au preturi cuprinse intre 40 si 80 de lei, in functie de categorii.


Kudika
10 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri