Setari Cookie-uri

NOI la Bookfest 2007

Targul de carte Bookfest, 6-10 iunie 2007, Romexpo.

Descopera fascinatia cartii de imagine oferite de NOI Distributie in cadrul targului de carte Bookfest, care se va desfasura in perioada 6-10 iunie 2007 la Romexpo.

Marea provocare din standul nostru, in editia de exceptie propusa de Taschen, este reprezentata de domus, sinteza publicatiilor din anii 1928-1999 a celui mai influent jurnal de arhitectura si design. De la Art Deco, Stil International, Functionalism pana la Pop si Post Modernism, cele 12 volume contin cea mai consistenta istorie ilustrata a arhitecturii si designului din cele peste sapte decenii ale secolului XX, publicata pana in prezent.

De asemenea, poti gasi la NOI cele mai recente lucrari Taschen cu traducere in limba romana, Case mici si Apartamente mici, care iti prezinta o colectie de proiecte din intreaga lume cuprinzand exemple practice, solutii arhitecturale si de design a caselor si apartamentelor intr-un spatiu minimal.

Si pentru ca noutatile din oferta noastra nu se opresc aici, am completat colectia Taschen Basic Architecture in limba romana cu Wright - promotorul arhitecturii organice si Le Corbusier - teoreticianul urbanismului modern.

Te asteptam in standul nostru sa-ti facem cunoscute propunerile pentru cele 3000 de titluri oferite in cadrul festivalului de carte la care trebuie sa participi si tu


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.