Setari Cookie-uri

Noaptea devoratorilor de publcitate

Anul acesta Bucurestiul va fi capitala publicitatii. Lansarea mondiala pentru NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE va avea loc in mod exceptional la Bucuresti.

Anul acesta Bucuretiul va fi capitala publicitaii. Lansarea mondial pentru NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE va avea loc in mod excepional la Bucureti. Este pentru prima dat in istoria de 26 de ani a acestui eveniment cand lansarea are loc in alt ora decat Parisul - gazda tradiionala pentru organizarea premierei. Noaptea Devoratorilor de Publicitate este ca intotdeauna un eveniment ateptat in Romania, reuind s conving de fiecare dat participanii prin atmosfer incendiar, bun dispoziie, creativitate i pasiune pentru publicitate.

Ediia din 2007 va fi noaptea premierelor i in privina produciei. Tot montajul evenimentului a fost realizat in Romania, lucru care demonstreaz aprecierea de care se bucur industria publicitar romaneasc in lume. Romanii vor demonstra din nou valoarea i creativitatea publicitii romaneti. In cadrul evenimentului va fi prezentat un segment special dedicat reclamelor romaneti.

In noaptea din 15 Iunie, incepand cu ora 20:00, ne vor onora cu prezena i ali mari productori care organizeaza Noaptea Devoratorilor de Publicitate in lume. Pentru a marca acest moment, organizatorii i iniiatorul acestui spectacol - Jean Marie BOURSICOT - pregtesc un megaeveniment, care sperm s depeasc ateptrile participanilor. In deschidere va mixa Dj-ul parizian Thomas Lecuyer, urmat de un concert Sensor. Numrul spectatorilor este estimat la 7000, iar preul unui bilet este de 25 RON (250.000 lei vechi). Biletele se gasesc la Sala Polivalenta. Sala Palatului, Magazinele Diverta din Unirea Shopping Center si Bucuresti Mall, cafe Deko-TNB.

Organizatorii v ateapt la doza anual recomandat de publicitate. La NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE v putei bucura de un adevrat spectacol, care promoveaz arta advertising-ului intr-o formula neconvenional de divertisment. Sperm c i anul acesta evenimentul s recruteze noi pasionai de publicitate.

La nivel naional, vor urma alte 8 reprezentaii “Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, organizate pe litoral in perioada iulie-august.


Pentru a va trezi pofta devoratoare de reclame, iata cateva clipuri haioase:










Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.