Setari Cookie-uri

Fascinatia dansului

Dansul este un stil de viata!

„Dansul este un stil de via.” Te sensibilizeaz, ii ofer mai mult graie i te apropie mai frumos de ceilali. De asemenea, poate izvori dintr-un talent innscut, dar poate fi i rod al exerciiului indelung i al pasiunii. Oricum s-ar manifesta, dragostea pentru dans - fie c eti pe scen sau simplu spectator - te poate coplei in aceeai msur.

Pornind de la aceste premise, Studioul „Giuliana” - coal de balet avand deja o tradiie incontestabil i un palmares impresionant pe segment - organizeaz cea de-a V-a ediie a spectacolului „Fascinaia dansului”, eveniment ce implic o succesiune de momente in care baletul clasic se impletete cu dansul modern

Scena va fi animat de peste 140 de balerine - eleve ale Studioului, cu varste cuprinse intre 4 i 17 ani. Coregrafia este semnat de Iuliana Rizescu, fondator al Studioului „Giuliana” i fost balerin a Teatrului de Operet „Ion Dacian” din Bucureti.

Spectacolul va avea loc duminic, 24 iunie, incepand cu ora 18.00, la Sala Mare a Palatului Naional al Copiilor.

Pentru aceast a V-a ediie Studioul de balet „Giuliana” a pregtit i un moment deosebit prin intermediul unor invitai speciali: cuplul de balerini Alexandru Fotescu i Monica Fotescu-U - prim balerin i asistent coregraf al Teatrului de balet din Dortmund.

De asemenea, din program vor mai face parte i Andra i Rzvan Gogan - micile vedete ale revistei Lilliput i prieteni apropiai ai Studioului de balet - care vor interpreta dou piese cunoscute din repertoriul lor.
Prezentatori ai spectacolului vor fi vedetele Olivia Steer i Ovidiu Popa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.