Scopul acestei cri este unul simplu i direct. Ea nu emite pretenii la o calitate literar excepional, nici nu caut s fac dovada erudiiei mele ieite din comun. E vorba, pur i simplu, de un ghid practic care v incurajeaz la aciune in scopul autoperfecionrii. Am scris propunandu-mi un singur obiectiv: s imi ajut cititorii s triasc o via fericit, plin de satisfacii i impliniri; cartea reprezint efortul meu de a imprti experiena spiritual cu ceilali, cci, dac m-a ajutat pe mine, sunt convins c poate fi de folos i altora.

Cum sa gandesti pozitiv

Am scris-o i dintr-o inelegere profund pentru durerea, greutile i lupta care ne caracterizeaz existena. Ea ne inva s cultivm pacea sufleteasc, nu ca pe o evadare din via pe tramul unei liniti protectoare, ci ca pe un centru al puterii din care se nate o energie nestvilit, ce ne va ajuta s ne trim viaa personal i social intr-un mod constructiv.

Citind-o, vei inva s gandii pozitiv, fr a v stabili ca unic el gloria, averea sau puterea, ci avand in vedere intoarcerea la credina pentru a trece peste in-frangeri i a v conduce viaa in spiritul unor valori creatoare autentice. Vei inva s trii dup reguli stricte de disciplin, care ii vor oferi satisfacii deose-bite celui care ii va invinge propriile limite i va depi obstacolele vieii.

Norman Vincent Peale

Aceasta carte a aparut la editura Curtea Veche

Acesti 3 pasi iti vor transforma VIATA
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: