Setari Cookie-uri

Barbatii sunt niste porci

Facand bilantul intalnirilor prin Mica Publicitate, Doinita ajunsese la concluzia ca pretendentii se impart in doua categorii: golanii si geambasii. Cei din urma se prezentau la vedere ca la un targ de vite combinat cu o punere sub sechestru.

„Facand bilantul intalnirilor prin Mica Publicitate, Doinita ajunsese la concluzia ca pretendentii se impart in doua categorii: golanii si geambasii. Cei din urma se prezentau la vedere ca la un targ de vite combinat cu o punere sub sechestru.

Erau, in general, oameni practici, directi, decisi sa se insoare, dar avand grija sa se vanda cat mai scump. Debutau, masurand fara jena si din toate partile autoarea anuntului matrimonial (doar ca nu se interesau cate kilograme de lapte da pe zi), dupa care treceau la inventarierea interiorului cu dezinvoltura si competenta unui preceptor. Urma tirul intrebarilor fara menajamente: varsta, casatorii anterioare, copii sau alte obligatii, casa -proprietate sau chirie - cuantumul salariului [...] ' N-o fi prea elegant, dar in stilul asta de mariaj macar stii cum stai, stii la ce sa te astepti... >> “

Intamplari din viata de zi cu zi, ai caror protagonisti sunt oameni obisnuiti, multe dintre ele inspirate din realitate. Pagini pline de suspans, scrise intr-un ritm alert, care culmineaza de multe ori cu un final neasteptat. Clipe de delectare purtand semnatura inegalabilei Rodica Ojog-Brasoveanu.

Titlu: Barbatii sunt niste porci

Autor: Rodica Ojog-Brasoveanu

Editura: Nemira
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.