Setari Cookie-uri

Sezonul otravit

Lady Emily Ashton, o tanara vaduva nonconformista, soseste la Londra intr-un moment in care pe buzele tuturor se afla doua subiecte fierbinti...

Lady Emily Ashton, o tanr vduv nonconformist, sosete la Londra intr-un moment in care pe buzele tuturor se afl dou subiecte fierbini: Charles Berry, un gentleman care starnete valv printre aristocrai pretinzand c este motenitorul tronului Franei, i un ho de bijuterii, obsedat de Maria Antoaneta. Emily incearc s afle misterul unor crime, dar i identitatea cavalerului misterios care ii trimite rvae de amor in limba greac.

„Cecile era la un bal i, tiind c va veni foarte tarziu, mi-am luat cartea s citesc in pat, dar am adormit curand. Din nou, ceva mi-a deranjat somnul i m-am trezit pe la patru dimineaa, uluit de ceea ce vedeam. Exemplarul meu din Odiseea era inc in pat, dar in el se afla un trandafir roz cu tulpina lung. Iar pe carte era un pacheel i un bilet. Am simit un curent puternic de aer i am vzut draperiile, pe care le inlocuisem dup spargere, micandu-se. Inainte de a m duce la culcare, fereastra fusese inchis, iar acum era deschis.”

Titul: Sezonul otravit
Autor: Tasha Alexander
Traducere din engleza de Marina Radu
Colectie: Nemira Damen Tango
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.