Setari Cookie-uri

Gasca nebuna

O comedie savuroasa de 3000 de kilometri si sute de cai putere.

Patru prieteni trecui de prima tineree pornesc intr-o cltorie pe dou roi din Cincinnati spre coasta Pacificului pentru a regsi libertatea i savoarea vieii. Aventura pe motociclete le rezerv distracie cat incape, cu scarait de roi i peripeii neateptate. Mai ales cand ajung s se confrunte cu o gac rival de motocicliti fr prea mult sim al umorului...

In Cincinnati, Doug Madsen (Tim Allen) s-a plictisit s fie "doar un dentist" i-i amintete cu nostalgie de vremurile in care era un motociclist experimentat. Instalatorul Bobby Davis (Martin Lawrence) ii urte slujba i viseaz s devin scriitor, motiv pentru care soia ii face zile amare. Analistul IT Frank Dudley (William H. Macy), burlac timid, singuratic i orgolios, n-are deloc succes la sexul opus, iar bogtanul Woody Stevens (John Travolta) e cstorit cu un top-model. Cand Woody e prsit de soie i rmane falit, ii invit prietenii intr-o cltorie pe motociclete spre coasta Pacificului.

Imbrcai in legendare inute Harley-Davidson, cei patru prieteni pornesc intr-o cltorie de mii de kilometri, in cutarea libertii dup care fiecare, in felul su, tanjete. Gonesc pe motociclete cat ii in caii putere i, dup numeroase peripeii, se opresc intr-un bar din New Mexico, netiind c se afl pe “teritoriul” unei gti de motocicliti fioroi, numit "Del Fuegos". Cand liderul acesteia ii fur o motociclet, Gaca nebun pune la cale un plan nstrunic ca s-o recupereze, infuriindu-i astfel pe "Del Fuegos". In explozii i scarait de roi, spiritele se aprind i, colac peste pupz, mai incinge atmosfera i Maggie (Marisa Tomei), o chelneri sexy dintr-un orel unde cei patru poposesc - ocazia perfect pentru ca "Del Fuegos" s-i incoleasc. Cum vor iei cei patru prieteni din bucluc vom afla urmrind “Gaca nebun”, disponibil acum pe DVD.

Un scenariu de excepie, patru vedete de top in rolurile principale i o distribuie la fel de ilustr i pentru rolurile secundare (Ray Liotta, nominalizat la Globul de Aur; Marisa Tomei, premiat cu Oscar) recomand “Gaca nebun” drept o savuroas comedie de aventuri. Inainte ca povestea s prind via in zgomot asurzitor de motoare, actorii au fost nevoii s invee s conduc un Harley - o adevrat provocare chiar i pentru un cunosctor ca John Travolta, care a intrat cum nu se poate mai bine in pielea personajului su. Deliciul pasionailor de cai putere va culmina cu bonusurile incluse pe DVD: scene cu motoare, incierri i baruri in flcri, final alternativ, scene tiate i duble eliminate, comentariu audio i trailere; in plus, vom ptrunde in platourile de filmare impreun cu clanul Teutul i vom afla cum a fost realizat filmul i “Cum s ii convingi nevasta s te lase s ii cumperi motor”. Distribuit de Prooptiki Romania.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.