Setari Cookie-uri

Tango de octombrie!

A aparut numarul din luna octombrie al revistei Tango!

Andra & Catalin:

Gelozie

Andra: Sint geloasa, e normal. Nu stiu daca exagerez, ca nu-mi dau seama. Dar nu sint geloasa pe fanele lui, pentru ca asta patesc si eu. El mai face glume pe tema asta, sa ma tachineze, cred ca ii place sa ma vada agitata din pricina lui.

Catalin: Pe mine gelozia Andrei ma amuza citeodata. Eu nu sint gelos, am foarte mare incredere in ea. In plus, merg pe principiul ca daca o femeie vrea sa te insele, te insala cu tine de mina.

Despre nunta

Catalin: La un moment dat ne vom casatori si noi, cu siguranta. Dar anul asta s-a casatorit fratele Andrei si am fost la nunta. Sint foarte haioase nuntile in Ardeal, sint exact ca emisiunile de televiziune, cu desfasurator. La ora doua mergem la Primarie, la doua jumatate la biserica, la ora trei la masa. De la trei la trei jumate se maninca, apoi se danseaza. Si tot asa, totul e planificat. N-ai timp sa respiri, sa faci ce vrei tu. Au si staroste, un fel de prezentator.

Andra: Sigur ca o sa ne casatorim!



Dana Nastase:

Impotriva lui Adrian Nastase am fost folosita si eu, au fost folositi si copiii. Cind s-a cerut perchezitia la copiii mei acasa ca sa se caute parchet si obiecte sanitare si procurorii au filmat de fapt absolut tot ce era in casa si nu avea absolut nici o legatura cu ce scria in hirtia aia, s-a luat bucata cu bucata, obiect cu obiect, farfurie cu farfurie, le-au intors pe dos sa vada ce scrie, oare era import China? Nu e problema, am trecut si peste asta. Greu a fost sa-i explic copilului meu, care era in oras, cind a venit acasa si a gasit sigiliul pe usa si toate caietele, toate cartile, toate hainele erau in casa. Si-atunci, o saptamina a trebuit sa stea la noi. Ne-am dus in oras si i-am cumparat haine.


Florin Chilian:

Maica-mea era foarte frumoasa, avea par lung si un coc din acela superb, si am vrut s-o mingii... Si, cind am intins mina, asa palma mi-am luat peste ochi! Nu vrei sa stii! Si, de atunci, gestul acesta de a intinde cu drag o mina spre cineva mi-a fost retezat din fasa!
Numai eu stiu prin ce-am trecut ca sa scot albumele astea, este o chestie care nu se face, sa stai sa dormi prin Trabant, sa te milogesti de toata lumea... N-a fost o umilinta, eu sint destul de mindru de ce-am facut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.