Setari Cookie-uri

Dupa 28 de saptamani: un virus impotriva umanitatii

Ebola, gripa aviara, Sindromul Respirator Acut Sever… Ce urmeaza?

Ebola, gripa aviar, Sindromul Respirator Acut Sever... Ce urmeaz? i cum se va descurca posteritatea in lupta cu viitoarele flageluri, tiute i netiute? “Dup 28 de sptmani” imagineaz cum ar (re)aciona una din marile metropole ale lumii dac, intr-o zi, un virus uciga ar lovi umanitatea. Care pe care?

La 4 ani de la succesul filmului “Dup 28 de zile”, povestea epidemiei de turbare din Anglia continu in “Dup 28 de sptmani”, un thriller SF in regia lui Juan Carlos Fresnadillo. Carantina a luat sfarit i Forele Speciale ale armatei americane, care au venit in ajutorul englezilor, declar c virusul a fost invins, ordinea restaurat i procesul de reconstrucie poate incepe. Refugiaii se intorc, familiile se reunesc... Nimeni nu bnuiete cat de aproape e pericolul. E suficient ca un purttor al cumplitului flagel s ptrund in noua comunitate pentru ca virusul turbrii s se declaneze din nou. De data aceasta, cu i mai mult furie.

Medicii i soldaii americani aflai in misiune trebuie s vegheze la reconstrucia Londrei dup ieirea din carantin i s ia msurile necesare pentru ca virusul s nu reapar. In centrul aciunii se afl o familie de supravieuitori care incearc s ii readuc viaa la normal. Cand izbucnete epidemia de turbare, Don, tatl, i soia sa, Alice, se refugiaz intr-o ferm. Nu sunt ins singurii care caut acolo adpost i, curand, viaa le este ameninat de prezena unor purttori ai virusului.


Don ii abandoneaz acolo soia, netiind c ea este imun la virus. Acum, Alice vrea s se rzbune pentru c a fost lsat s moar, iar fiul lor de 12 ani, Andy, convins c familia sa e blestemat, nu tie c imunitatea motenit de la mama sa poate fi soluia la epidemia uciga ce a aruncat intreaga Anglie in haos.

Vor reui, in cele din urm, s anihileze virusul? Vom afla urmrind "Dup 28 de sptmani", acum in premier absolut pe DVD, care ne ofer drept bonus, in exclusivitate, scene tiate, comentariile regizorului Juan Carlos Fresnadillo i ale productorului Enrique Lopez-Lavigne, “Alert roie”: realizarea filmului “Dup 28 de sptmani”, “Infecia”, “In toiul aciunii”, “Dup 28 de zile”- consecine: scena 1 “Evoluia”, “Dup 28 de zile”- consecine: scena 3, “ Masacrul” i trailer-ul filmului. Distribuit de Prooptiki Romania, filmul ii are in distribuie pe Robert Carlyle, Rose Byrne, Jeremy Renner, Harold Perrineau, Catherine McCormack, Imogen Poots, Idris Elba i Mackintosh Muggleton.

Pret recomandat: 49,9 RON.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.