Setari Cookie-uri

Spider-Man 3: Omul Paianjen lupta cu raul... din sine insusi

I-am urmarit captivati aventurile in Spider-Man 1 si Spider-Man 2.

I-am urmrit captivai aventurile in Spider-Man 1 i Spider-Man 2. Acum, Omul Pianjen revine in Spider-Man 3 cu de trei ori mai mult aciune, un scenariu surprinztor i efecte speciale ce justific cu varf i indesat cei 250 de milioane USD investii in producia filmului.

Inspirat din popularele reviste de benzi desenate Marvel, care au fascinat milioane de copii i adolesceni, Spider-Man a ajuns la cea de-a treia pelicul de aciune, aventuri i SF. De data aceasta, indrgitul erou se lupt nu numai cu rul ce-l inconjoar, ci i cu forele malefice care au pus stpanire pe el.

Sub influena unui simbiot din spaiu, care i se ataeaz de costum fcandu-l negru-tciune, Peter Parker (Tobey Maguire) capt noi super-puteri, atat de binevenite in nesfarita lupt cu rul. Mai ales c, de data aceasta, se confrunt cu Sandman - Omul de nisip (Thomas Haden Church) i Venom (Topher Grace), doi dintre cei mai temui contraeroi ai tuturor timpurilor, care se coalizeaz impotriva sa.

Ins simbiotul nu ii schimb numai costumul, ci i personalitatea, scoand la iveal o latur egocentric i agresiv a Omului Pianjen. Peter se transform din super-eroul empatic cu care ne obinuisem intr-un rzboinic trufa i dornic de rzbunare, care nu mai ine seama de sentimentele celor dragi.

Nici mcar de dragostea sa pentru Mary Jane (Kirsten Dunst). Dei Sandman i Venom ii pun pe deplin la incercare noile super-puteri, cea mai grea lupt pe care trebuie s o dea Peter este cu sine insui. Cci, pentru a putea salva lumea, Peter trebuie mai intai s se salveze pe sine insui de fora malefic ce a pus stpanire pe el, s-i regseasc identitatea. Dar este oare Omul Pianjen dispus s renune la noile sale puteri pentru a redeveni eroul empatic care era?

Dac va reui Spider-Man s inving atat rul din sine, cat i pe redutabilii si inamici vom afla urmrind „Spider-Man 3”, o super-poveste in regia lui Sam Raimi, disponibil acum pe DVD intr-o ediie special cu 2 discuri i o sumedenie de super-bonusuri: pe primul disc avei trailere i comentariile regizorului, actorilor i ale productorilor, iar cel de-al doilea disc v rezerv duble ratate, scurt metraje, trailere i spoturi TV, informaii despre New York i Cleveland, unde au avut loc filmrile, o galerie foto, videoclipul muzical „Patrula zpezii” - “Signal Fire” i alte bonusuri-surpriz. Distribuit de Prooptiki Romania.

Pre recomandat: 49,9 RON.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.