Setari Cookie-uri

Andy Fletcher vrea chips-uri si energizante

Au mai ramas doar cateva zile pana cand fanii Depeche Mode vor avea ocazia sa-l revada pe Andy Fletcher, de data aceasta intr-o postura inedita, in spatele pupitrului de DJ.

Au mai ramas doar cateva zile pana cand fanii Depeche Mode vor avea ocazia sa-l revada pe Andy Fletcher, de data aceasta intr-o postura inedita, in spatele pupitrului de DJ. Fletch promite publicului doua show-uri explozive, in Kristal Glam Club din Bucuresti, joia aceasta, si sambata, in Club Heaven din Timisoara. 'Abia asteptam sa ma intorc in Romania, mai ales dupa succesul concertului Depeche Mode de vara trecuta. Va fi foarte distractiv, cateva ore de muzica buna, putin pop, putin rock, electro si, bineinteles, piese Depeche Mode' a declarat artistul. Turneul lui Andy Fletcher a mai cuprins Italia, Spania, Grecia, Bulgaria, Brazilia, Argentina si Peru.

Anul trecut, Depeche Mode si staff-ul trupei au avut la dispozitie un adevarat 'restaurant' privat, in aer liber, cu numeroase specialitati culinare si o gama variata de bauturi. De data aceasta, solicitarile lui Andy sunt mult mai putin extravagante: sandvisuri, banane, pungi mari de chipsuri, doua sticle de Chardonnay, un mini frigider cu bere extra rece, si o sticla de vodca. Si pentru ca se preconizeaza doua nopti lungi si pline de energie, Andy a cerut sa aiba la indemana un bax de Red Bull si multa cafea! Pentru pupitrul de DJ, Andy a cerut trei CD playere, doua pick-up-uri Technics si un mixer Pioneer cu patru canale.

Show-ul de la Bucuresti al lui Fletch va fi deschis de unul dintre cei mai apreciati DJ romani ai momentului, Vania, care anul trecut a 'incins' spiritele pe stadionul Lia Manoliu, inaintea concertului Depeche Mode. Daca in 2006 Vania nu a avut ocazia sa se intalneasca cu Andy, anul acesta in mod sigur vor face cunostinta, iar Fletch ii va asculta setul din public. De-a lungul carierei, Vania a avut ocazia sa mixeze alaturi si de alti artisti de renume mondial, precum Armin van Buuren, Carl Cox, Fatboy Slim, Jeff Mills, Paul van Dyk, Tiesto, Timo Maas. In afara de cariera DJ, Vania s-a orientat si spre productie, punand bazele propriului label, groove recordings, sub care a lansat alaturi de Midy (Andrei Ioncica) trei EP-uri, intens sustinute atat de DJ si producatori autohtoni, cat si straini.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.