Setari Cookie-uri

Familia Robinson

Sosind direct din viitor, "Familia Robinson" va intampina intr-un nou film Walt Disney Pictures ce sfideaza limitele animatiei digitale. Cu personaje amuzante, dispozitive inteligente si o lupta inedita intre bine si rau, "Familia Robinson" imagineaza cu exuberanta vehicule-bule, ingenioase tuburi de calatorie si masini ale timpului, aventuri in spatiul intergalactic si un viitor incredibil de amuzant si inovator.

Sosind direct din viitor, “Familia Robinson” va intampina intr-un nou film Walt Disney Pictures ce sfideaza limitele animatiei digitale. Cu personaje amuzante, dispozitive inteligente si o lupta inedita intre bine si rau, “Familia Robinson” imagineaza cu exuberanta vehicule-bule, ingenioase tuburi de calatorie si masini ale timpului, aventuri in spatiul intergalactic si un viitor incredibil de amuzant si inovator.

Lewis, un baietel orfan de 12 ani care isi doreste mai presus de orice o familie, e pasionat de inventii, fiind el insusi un inventator genial si prolific.

Ultima sa inventie e Scannerul de Memorie, o masinarie care ii poate recupera amintirile pierdute despre mama lui. Dar nimeni nu vrea sa adopte un copil pus mereu pe experimente, iar Lewis aproape si-a pierdut speranta ca va avea propria sa familie.

Pana cand il intalneste pe Wilbur Robinson, un strain misterios care il duce cu o masina a timpului intr-un loc unde totul devine posibil: in viitor. Acolo, Wilbur ii prezinta intreaga familie Robinson, excentrica si trasnita, care il va ajuta pe Lewis sa descopere secrete nebanuite despre propriul sau potential. Cu ajutorul lor, Lewis invata sa intampine viitorul cu incredere in sine si sa nu mai regrete zadarnic ce n-a reusit in trecut.

Calatoria in viitor abunda in neprevazut si pericole: dinozauri care calatoresc in timp si Tipul cu Melon, care ii fura lui Lewis Scannerul de Memorie si, odata cu acesta, si visul de a-si regasi mama. Viitorul pare compromis... daca nu l-ar salva chiar Lewis! Cum... vom afla urmarind “Familia Robinson”, o poveste despre increderea in familie, in sine si in noi perspective.

De la orchestra de broaste pana la roboti care isi schimba forma, de la adulti copilarosi si bunici excentrici pana la Doris, palaria malefica, avem in “Familia Robinson” un intreg alai de personaje nostime si imprevizibile carora le-au dat viata vocile unor binecunoscuti actori: Angela Bassett, nominalizata la Oscar®, Tom Selleck, premiat cu Globul de Aur si Emmy®, Harland Williams, Laurie Metcalf, Adam West, Ethan Sandler, Tom Kenny si chiar regizorul Stephen Anderson, care a interpretat rolul Tipului cu Melon.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.