Editura Quality Books si Fundatia Daisy Hope demareaza campania "AJUTA SI TU UN CATEL" cu scopul de a atrage atentia asupra spinoasei probleme a cainilor maidanezi.

Telul organizatorilor este de a arata cat de usor pot fi ajutati cainii fara stapan: nu este nevoie neaparat sa adoptati unul (desi acesta este principalul scop al lansarii de la Circul Globus), ci puteti deveni „sponsorul“ unuia aflat deja in adapost. Orice donatie, oricat de mica si insignifianta vi s-ar parea, este binevenita, deoarece ii poate ajuta pe inimosii voluntari ai fundatiei sa cumpere hrana, sa plateasca ingrijirile medicale sau sa construiasca adaposturi noi pentru animalele pe care le au in grija.

In cadrul acestei campanii se inscrie si evenimentul organizat cu ocazia lansarii volumului Din Bagdad, cu dragoste, de Jay Kopelman si Melinda Roth.

Din Bagdad, cu dragoste este povestea salvarii lui Lava din iadul razboiului, dar si descrierea incredibilelor realitati ale unei tari macinate de lupte, coruptie, lipsuri si atentate teroriste. Lava este un catel descoperit de un batalion de puscasi marini intr-o casa abandonata din Fallujah, orasul din Irak unde s-au purtat cele mai sangeroase lupte in timpul razboiului. Deparazitat cu kerosen si lecuit de parazitii intestinali cu tutun de mestecat, el devine mascota soldatilor care ii salveaza viata, desi risca sa fie adusi in fata Curtii Martiale pentru ca astfel incalca regulamentele.

Lansarea va avea loc sambata, 27 octombrie, ora 11.00, la Circul Globus Bucuresti (Aleea Circului numarul 15). Evenimentul se doreste a fi o ocazie unica de a afla mai multe despre cainii fara stapan, inclusiv cat de gentlemeni pot deveni daca sunt dresati cum trebuie (instructorul Mircea Gaspar va demonstra acest lucru cu ajutorul unuia dintre elevii sai), precum si despre modalitatile in care pot fi ajutati. Cei care doresc sa participe sunt incurajati sa vina insotiti de prietenii lor fara grai care se vor distra de minune si isi vor putea face noi prieteni.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: