Setari Cookie-uri

Pentru a salva Terra, "Cei 4 Fantastici" il infrunta pe Silver Surfer

In 2005 se lansa pe marile ecrane "Cei 4 Fantastici", ecranizarea celebrei serii de benzi desenate editate de Marvel Comics, care a adus incasari de peste 330 de milioane de dolari si a fost filmul cel mai bine vandut pe DVD de Twentieth Century Fox.

In 2005 se lansa pe marile ecrane “Cei 4 Fantastici”, ecranizarea celebrei serii de benzi desenate editate de Marvel Comics, care a adus incasri de peste 330 de milioane de dolari i a fost filmul cel mai bine vandut pe DVD de Twentieth Century Fox. Dac l-ai vzut, cu siguran ateptai cu nerbdare o continuare a aventurilor celor 4 Fantastici. Ei bine, odat cu apariia lui Silver Surfer, Femeia Invizibil, Domnul Fantastic, Tora uman i Creatura sunt din nou gata de aciune. Pregtii-v pentru o supradoz de aventuri SF, umor i efecte vizuale inedite!

In timpul cstoriei dintre “Femeia Invizibil” Sue Storm (Jessica Alba) i “Domnul Fantastic” Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd), o apariie stranie, misterioas i... argintie anun c Pmantul va fi distrus. Femeia Invizibil, Domnul Fantastic, “Tora umana” Johnny Storm (Chris Evans) i “Creatura” Ben Grimm (Michael Chiklis) accept misiunea de a salva planeta. O curs acerb contra-cronometru, in care Cei 4 Fantastici trebuie s dejoace planurile diabolice ale lui Galactus, stpanul Surferului de Argint, care vrea s distrug Pmantul. Pentru a reui s salveze Terra de la un final apocaliptic, Cei Patru Fantastici strbat intregul mapamond i chiar sunt nevoii s ii uneasc eforturile cu mai vechiul lor inamic, Dr. Doom. Pan i guvernul SUA se implic in lupta cu forele rului, trimiandu-l pe generalul Hager (Andre Braugher) s investigheze cazul i s-l prind pe Silver Surfer, cu ajutorul celor 4 Fantastici.

In mod surprinztor pentru un film SF ce face exces de aciune i efecte speciale, “Cei 4 Fantastici” coreleaz importana crucial a misiunii de a salva planeta cu profunzimea relaiilor interumane dintre personaje: cstoria lui Sue cu Reed, relaia de dragoste dintre Ben, "Creatura", i Alicia Masters (Kerry Washington), precum i povestea sensibilizatoare a vieii lui Silver Surfer. Pe numele su adevrat Norrin Radd, Silver Surfer doar pare un ticlos aflat in slujba maleficului Galactus, ins se demonstreaz a fi o fiin capabil de sacrificiu in numele iubirii i al binelui comun. Noul personaj argintiu este creaia digital a firmei de efecte speciale Weta Digital, ale crei realizri le-ai putut admira i in “Stpanul Inelelor” i “King Kong”. Imaginile digitale au fost apoi combinate cu filmri clasice, in interpretarea actorilor Doug Jones i Laurence Fishburne (vocea lui Silver Surfer).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.