Setari Cookie-uri

Expo Ideal Mariaj

EXPO IDEAL MARIAJ, cel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca, isi va deschide portile vineri, 25 ianuarie 2008, in pavilionul 14 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo.

Dragii nostri,

EXPO IDEAL MARIAJ, cel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca, isi va deschide portile vineri, 25 ianuarie 2008, in pavilionul 14 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo.

Organizata de revista Ideal Mariaj, expozitia se afla deja la cea de-a treia editie a sa, avand o traditie anuala. Expo Ideal Mariaj ofera solutii complete pentru ca ziua nuntii sa fie transformata intr-un eveniment de vis.

Peste 70 de firme isi vor prezenta ofertele in cei peste 4.000 de mp ai pavilionului. Cei care vor trece pragul Expo Ideal Mariaj vor putea afla care sunt ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa si costume de mire, bijuterii, machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri, destinatii pentru luna de miere. Nu vor lipsi agentii organizatoare, case de productie audio & video, companii de inchirieri limuzine, agentii de turism si scoli de dans.

In cele trei zile ale expozitiei, organizatorii au pregatit un program special, care va cuprinde prezentari de moda, demonstratii de machiaj si dans sportiv, mini concerte, intrucat dincolo de stresul si eforturile din spatele organizarii, nunta este un prilej al manifestarii dragostei, frumosului si bucuriei.

In plus, la finalul primei zile a expozitiei se va organiza o licitatie in scop caritabil, unde cei interesati vor putea achizitiona rochii de seara sau de mireasa, semnate de renumiti designeri autohtoni, banii rezultati urmand a fi donati copiilor nevoiasi din Moldova.

Vizitatorii expozitiei vor putea participa pe baza biletului de intrare la o tombola in care premiul cel mare este „o luna de miere de 5 stele in Egipt” (pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.idealmariaj.ro).

Printre participanti, se numara: Agnes Toma & Dinasty, Mariaj Lux - reprezentant al celebrelor case Demetrios, Daniel Degli Onofri si Carlo Pignatelli Cerimonia din Italia -, Maritte - reprezentant Herve Mariage, Mirella, Emmerling, Fashion New-York si Forever Yours -, Bien Savvy - reprezentant La Sposa -, Nanette, Anastasia Mode - reprezentant Fabrio Gritti -, Tata si Fiul, Alexandru Ciucu, Veronesse, si multi, multi altii.

Numai la Expo Ideal Mariaj viitorii miri vor gasi toate serviciile de care au nevoie pentru ca cea mai fericita zi din viata lor sa fie exact asa cum isi doresc, pentru toate gusturile si toate bugetele.

Programul expozitiei este urmatorul:

Vineri si sambata: 10:00 - 19:00, iar duminica: 10:00 - 16:00.



Va asteptam cu drag,

Adriana Bahmuteanu, director editorial si

Emanuel Dobromir, director general
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.