Setari Cookie-uri

Tango de Martie

Elena Basescu: Ma vad calcind repede o camasa sau punind rufe la spalat, cum sa nu?!

Elena Basescu:

Nu voi avea pretentia ca sotul sa ma ajute cu treburile din casa. Probabil ca-mi doresc ceea ce vad la ai mei. Tata se ocupa doar de aprovizionare, el merge simbata la cumparaturi, si asta mi se pare normal sa faca un barbat. Barbatii au rolul lor. Nu ma intreba care, pot sa-ti spun doar ca nu mi-ar placea ca sotul meu sa stea in bucatarie si sa spele vase. Asta voi face eu sau femeia care m-ar ajuta. Ma vad calcind repede o camasa sau punind rufe la spalat, cum sa nu?!

Calin Goia:

Imi place ca lucrurile sa se faca impreuna intr-un cuplu, indiferent de natura lor. Nu vreau neaparat ca sotia sa fie casnica, dar, in orice caz, nu as vrea sa fie obsedata de cariera! Trebuie sa existe un echilibru si in asta. N-as vrea nici sa-si lase urma fundului in canapea din cauza ca a stat toata ziua sa se uite la telenovele, dar nici sa vina acasa la 10 seara si sa-si faca agenda pentru a doua zi.

Beatrice Rancea:

Cind s-a intors Claudiu (n.r. Bleont) din turneu, i-am zis: „Stii ce-am facut cit ai fost tu plecat? M-am mutat la regie.“ Si el a zis: „Muiere regizor nu are ce cauta in casa asta!“ Drept care, in primul an de institut, eu imi faceam temele la scoala, la biblioteca, pentru ca in casa nu aveam voie sa vorbesc despre teatru sau ce fac eu acolo. Toata lumea zicea ca Claudiu ma ajuta si de aia imi ies mie examenele bune, dar nu era asa.

N-am simtit nevoia sa devin mama, nu stiu ce sa-ti zic. E amuzant, eu cit am fost mica nu am avut niciodata papusi, am avut numai animalute vii.

(…) Pentru mine faptul ca nu am copii este un lucru gindit, asumat si luat ca atare. Vorbeam cu Doru ca poate infiem un copil. El face spectacole pentru copii si am fost cu el la casele de copii, unde se lipesc de tine de iti vine sa pleci nu cu unul, ci cu cite patru, cinci. (…) Am zis ca daca o fi sa infiem, nu infiem unul, ci mai multi, vreo patru, cinci, sa fie…
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.