Setari Cookie-uri

In cautarea semnelor: Taramul Intunericului

In pragul celei de-a 14-a aniversari, Will Stanton traieste emotiile primei idile si suporta cu stoicism sicanele fratilor mai mari. Ai zice ca e un adolescent oarecare, asa cum el insusi se considera… pan afla ca destinul i-a rezervat o misiune speciala, pe care numai el o poate indeplini.

In pragul celei de-a 14-a aniversari, Will Stanton traieste emotiile primei idile si suporta cu stoicism sicanele fratilor mai mari. Ai zice ca e un adolescent oarecare, asa cum el insusi se considera… pan afla ca destinul i-a rezervat o misiune speciala, pe care numai el o poate indeplini.

Walden Media si 20th Century Fox ne propun o ecranizare a celui de-al doilea volum dintr-o serie de cinci carti fantastice pentru copii, “The Dark is Rising”, semnate de autoarea britanic Susan Cooper si publicate în anii ’60-’70.

Will Stanton (Alexander Ludwig), protagonistul filmului, este un baiat de 14 ani, mezinul unei familii numeroase. Ca oricarui adolescent la prima iubire, ii dau ghes sentimente nedeslusite la vederea fetei de care s-a indragostit, iar fratii nu-i fac deloc viata mai usoara, neratand nicio ocazie sa-l tachineze. Cu putin timp inainte de a implini 14 ani, incep sa i se intample tot soiul de lucruri ciudate, inexplicabile, si constata ca detine puteri neobisnuite.

Curand, afla ce se petrece: fiind al saptelea fiu al unui al saptelea fiu, Will este ultimul dintr-o lunga succesiune de razboinici nemuritori si astfel ii revine misiunea de a restabili echilibrul fragil dintre Lumina i Intuneric, amenintat acum de apocalipsa pe care o anunta mesagerul fortelor malefice, The Rider (Christopher Eccleston). O lume magica i se dezvaluie de indata ce Razboinicii Luminii, oamenii misteriosi care i-au iesit recent in cale pentru a-i arata destinul sau pe Pamant, il initiaza in magie si ii arata fortele uluitoare de care dispune.

Insa Intunericul ameninta sa se dezlantuie in doar cinci zile, iar Will, singur, nu poate salva omenirea. Are nevoie de sase semne care ii vor da puterea sa infrunte fortele Intunericului si cinci zile la dispozitie sa calatoreasca in timp pentru a le aduna.

Razboinicii Luminii ii vor fi alaturi in aceasta provocare, insa soarta lumii depinde intru totul de Will, Cautatorul de semne. Daca va reusi sau nu el, un adolescent “oarecare”, sa invinga raul vom afla urmarind “In Cutarea Semnelor: Taramul Intunericului”.

Regizat de David Cunningham, filmul exceleaza printr-un scenariu palpitant, personaje surprinzatoare si efecte vizuale spectaculoase. Editia pe DVD, imbogatita cu bonusuri speciale, scene taiate, featurettes si scene extinse, este distribuita de Prooptiki Romania i va fi disponibila incepand cu sfarsitul acestei saptamani in hypermarket-uri, librarii si magazinele de specialitate.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.