Setari Cookie-uri

(P)PUMA a terminat pe locul al doilea competitia Volvo Ocean Race

"Il mostro" iahtul de sailing al companiei de sportlifestyle PUMA impreuna cu echipajul Puma Ocean Racing, au terminat pe locul al doilea competitia Volvo Ocean Race, denumita "Everestul navigatiei , in data de 27 Iunie 2009 in St. Petersburg, Rusia.

Adina Militaru, Marketing Manager PUMA Romania:
"Este impresionanta performanta echipajului PUMA intr-un domeniu absolut nou pentru noi si dupa un an de la lansarea primei colectii de sailing putem spune ca aceasta noua categorie a capatat un contur foarte frumos.
Colectia PUMA sailing de lifestyle este una dintre cele mai frumoase colectii pe care le avem . Pentru anumite articole se pastreaza chiar trasaturi ale produselor de performanta : fermoarele hainelor si accesoriilor sunt rezistente la apa , materialele sunt impermebaile si de o calitate premium , accesoriile au buzunare si recipiente inedite pentru protectia bijuteriilor sau a altor obiecte valoroase, iar pantofii nu aluneca. Dar mai mult decat orice, impresioneaza designul colectiei si gama superba de culori marine , imbinate intr-un concept unitar de haine , pantofi si accesorii.
In Romania, colectia s-a bucurat de un entuziasm deosebit si ne-a surprins numarul mare de consumatorii extrem de bine informati , multi dintre ei urmarind constant ceea ce se petrecea in timpul cursei, pe site-ul dedicat www.pumaoceanracing.com".


Kudika
6 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.