Puterea de seductie

Puterea de seductie
Kudika
10 Aprilie 2008

Femeile celebre, de la Cleopatra si pana la Angelina Jolie, starnesc pasiuni si frang inimi, ele sunt cele care isi permit sa incalce regulile pentru ca detin ceva unic: sunt irezistibile!

Femeile celebre, de la Cleopatra si pana la Angelina Jolie, starnesc pasiuni si frang inimi, ele sunt cele care isi permit sa incalce regulile pentru ca detin ceva unic: sunt irezistibile! Totusi nu toate femeile celebre au impresionat neaparat prin frumusete, succesul lor a fost asigurat mai degraba de atitudine, energie, personalitate.

Cum poate insa o femeie obisnuita sa-si descopere puterea de seductie cu ajutorul celor mai irezistibile femei din istorie? Raspunsul la aceasta intrebare pare foarte complicat, dar cum intotdeauna avem de invatat din experientele celorlalti tot asa povestile celor mai fermecatore femei care au marcat istoria pot fi un model pentru toate femeile de azi.

Revista Felicia continua seria cadourilor de suflet, oferind in editia din 10 aprilie best seller-ul “Femei celebre” (Simply Irresistible) al scriitoarei Ellen T White. Din aceasta carte puteti sa aflati cum i-a sedus Cleopatra pe barbatii Romei si cum a supus Eva Peron o intreaga natiune, cum au reusit unele femei celebre sa vrajeasac intreaga lume desi nu erau sustinute neaparat de o frumusete iesita din comun.

Presarata cu umor si recomandari, cartea incanta prin experientele de viata dar si citate, fotografii, teste de autocunoastere si biografii captivante ale unor femei precum Evita Peron, Coco Chanel, Greta Garbo, Jacquline Kennedy Onassis, Mata Hari, Regina Elilsabeta I, Lucretia Borgia sau Tina Turner, Angelina Jolie, Nicole Kidman si Susan Sarandon, creand toate tipologiile de femei cuceritoare, de la zeita, mama, prietena, in permanenta competitie sau femeia fatala, senzuala, intruchipata cu succes de Marilyn Monroe.

Coco Chanel obisnuia sa spuna: “O femeie este frumoase la 20 ani, fermecatoare la 40 si irezistibila intreaga viata”. Daca avea sau nu dreptate, aflati citind "Femei celebre", numai impreuna cu revista Felicia.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.