Concurs: carti de colectie!

Concurs: carti de colectie!
Kudika
28 Mai 2008

Kudika si Editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana unul din cele trei seturi de carti oferite de editura Nemira.

Kudika si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana unul din cele trei seturi de carti oferite de editura Nemira.

nemiraoffice@kudika.ro
in care sa ne spui care este cartea ta preferata si de ce. Castigatorii vor fi anuntati pe site, in cadrul concursului de Miercurea viitoare! Nu uita sa te semnezi si sa ne spui orasul in care locuiesti!

In aceasta saptamana, cartea “vedeta” din premiul tau este Labirintul Rozelor

Labirintul Rozelor - Sinopsis

In epoca elisabetana, oamenii vizionari cu idei indraznete traiau vremuri periculoase. Eroul nestiut al acelei perioade este astrologul, filozoful si matematicianul de geniu John Dee, omul care vorbea cu ingerii. Convins ca omenirea nu este inca pregatita pentru ideile sale, in 1609, cu putin timp inainte de moartea sa, si-a tainuit scrierile. Incredintate din mama in fiica timp de saptesprezece generatii, aceste secrete au ramas ferecate, asteptand momentul cand vor putea fi scoase la lumina.

In primavara anului 2003, se stinge si ultima descendenta a lui Dee, fiind nevoita sa lase enigmatica mostenire unuia din cei doi fii. Il alege pe Will, mezinul pasional si inflacarat. Singurele indicii sunt un pergament si o cheie de argint, insotite de un mesaj sibilinic:

"Pentru Will, cand va ajunge ceva sau cineva - diferit de ceea ce este acum"

Incercand sa dezlege ghicitorile si sa descifreze misterul, Will porneste intr-o periculoasa aventura pe taramul batranului continent. Dar nu este singurul aflat in cautarea adevarului despre Labirintul Rozelor...

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.