Setari Cookie-uri

Dr. Cristian Andrei: Perna si ruj

Cartea Perna si Ruj investigheaza subtil mintea si sufletul barbatului, cat si al femeii. Rod al practicii indelungate de medic psihiatru si psihoterapeut care a cunoscut psihicul uman intr-o multitudine de ipostaze, Dr. Cristian Andrei ne propune o lectura deconcertanta, caci se recepteaza la mai multe niveluri, latura aparent anecdotica fiind infinit depasita de investigatia psihologica.

Cartea Perna si Ruj investigheaza subtil mintea si sufletul barbatului, cat si al femeii. Rod al practicii indelungate de medic psihiatru si psihoterapeut care a cunoscut psihicul uman intr-o multitudine de ipostaze, Dr. Cristian Andrei ne propune o lectura deconcertanta - caci se recepteaza la mai multe niveluri - latura aparent anecdotica fiind infinit depasita de investigatia psihologica.

In prim plan se afla conceptul de eros si psihologia masculina insatiabila in spiritul ei de cautare a perechii originare, sau poate, se afla incercarea de a accede la cunoastere prin eros.

perna si ruj Barbatul vrea sa sarbatoresca prin dragoste viata, sa se defineasca prin ea, sa se cunoasca, nu doar sa dobandeasca placere.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.