Setari Cookie-uri

Ideal Mariaj, totul despre nunta Andreei Banica

Odata cu venirea oficiala a verii, soseste si revista Ideal Mariaj cu un numar aniversar! Noua editie, dedicata nuntilor din aceste zile insorite si calduroase, este echipata cu toata trusa unei eveniment de pe taramuri paradisiace. Profita din plin de verdele crud si foloseste-l in aranjamentele florale, intr-o nunta in aer liber! Pastreaza-te in forma cu cele mai naturale produse de machiaj si diete de slabit! Afla totul despre tinuta ta la o nunta, de la cum sa te imbraci si sa arati pana la ce nu trebuie niciodata sa porti! Si citeste in exclusivitate toate detaliile despre mult-asteptata nunta a Andreei Banica!

Odata cu venirea oficiala a verii, soseste si revista “Ideal Mariaj” cu un numar aniversar! Noua editie, dedicata nuntilor din aceste zile insorite si calduroase, este echipata cu toata “trusa” unei eveniment de pe taramuri paradisiace.

Profita din plin de verdele crud si foloseste-l in aranjamentele florale, intr-o nunta in aer liber! Pastreaza-te in forma cu cele mai naturale produse de machiaj si diete de slabit! Afla totul despre tinuta ta la o nunta, de la cum sa te imbraci si sa arati pana la ce nu trebuie niciodata sa porti! Si citeste in exclusivitate toate detaliile despre mult-asteptata nunta a Andreei Banica!

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.