Kudika
11 Iulie 2008

Numarul sporit de turisti asteptati in acest sezon, pe plajele romanesti, vor beneficia de spectacole, piese de teatru dar si de concerte incendiare, pana in miez de noapte.

Numarul sporit de turisti asteptati in acest sezon, pe plajele romanesti, vor beneficia de spectacole, piese de teatru dar si de concerte incendiare, pana in miez de noapte.

Esti pe litoral de 1 mai? Atunci trebuie sa stii asta

Teatrele de vara de pe litoral si casele de cultura, vor gazdui in lunile iulie si august evenimente, organizate de agentiile Vreaubilet si TheAgent.ro, incercand sa satisfaca preferintele mai multor categorii de public, dupa cum urmeaza:

- intre 21 iulie – 5 august , valorosi interpreti de muzica folk precum, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Vasile Seicaru, Mircea Vintila, Victor Socaciu si Tatiana Stepa, vor fi prezenti in spectacolul , GALA FOLK “Om bun”.

- in perioada 21 iulie – 15 august,la gradinile de vara, se anunta un nou spectacol, marca - Tudor Gheorghe, intitulat “Serenade de altadata”, urmand ca pe 20 august, sa aiba o reprezentatie deosebita si la Bucuresti, la Centrul Cultural Mihai Eminescu (fost Parcul de Vara 23 August) ;

- intre 28 iulie si 15 august , doua personaje marcante ale teatrului romanesc, Florin Piersic si Emilia Popescu, vor juca in piesa de exceptie regizata de maestrul Radu Beligan, “Straini in Noapte”;

- in perioada 26 iulie – 2 august trupa argentiniana , RAFAGA, surpriza sezonului, va face un tur prin aproape statiunile, incantand publicul cu ritmuri tropicale.

Asadar, anul acesta, litoralul romanesc va fi la inaltime, mai ales daca ne dorim distractie maxima, pe toate gusturile.

A inceput luna eco-distractiei pe litoral

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.