Setari Cookie-uri

Vedete trase la xerox

In ziua de azi, atat pentru vedetele internationale cat si pentru cele autohtone a devenit foarte greu sa fii original, sa ai un stil unic, sa reusesti sa iti surprinzi intr-un mod placut atat fanii, cat si criticii, care abia asteapta sa te desfiinteze cu recenziile lor acide.

Trupa Hi-Q nu a fost ocolita de scandaluri in cei aproape 12 ani de existenta. Dupa ce Dana Nalbaru a hotarat ca nu mai poate continua sa faca playback, Florin si Mihai au adus in trupa o domnisoara care semana izbitor cu fosta componenta.

Inca de la prima aparitie publica, Nicoleta Dragan a fost comparata cu Dana, multi considerand-o pe noua venita o copie neinspirata. Dupa 5 ani alaturi de HI-Q, Nicoleta le-a spus si ea “Adio” baietilor, preferand sa se retraga din lumina reflectoarelor pentru a-si intemeia o familie.

corina Corina s-a remarcat intodeauna datorita stilului sau vestimentar, excentic, facand nota discordanta cu celelalte colege de breasla care au ales sa promoveze stilul sexy, provocator, multe dintre ele trecand granita spre vulgaritate.

In interviurile acordate la inceputurile carierei, Corina nu si-a ascuns admiratia fata de stilul lui Gwen Stefani, admiratie reflectata si in stilul vestimentar al romancei. Pantalonii largi, paltformele, sutienele la vedere, machiajul puternic si rujul rosu erau piesele de baza ale lui Gwen, care au fost adoptate si de Corina.

Insa, dupa ce a ramas gravida, Gwen Stefani si-a schimbat total stilul, renuntand la hainele sexy in favoarea celor feminine, elegante. In acelasi timp, si stilul Corinei a evoluat, acum vedeta fiiind adepta stilului geek-chic. Sunt curioasa in ce fel se va schimba stilul excentricei cantarete dupa ce va deveni mamica.

O alta vedeta care este o permanenta sursa de inspiratie este Victoria Beckham. Odata cu mutarea in America, fosta Spice Girls a fost nevoita sa isi faca noi prietene, la fel de celebre si bogate ca si ea. Prima a fost Katie Holmes, sotia lui Tom Cruise care a ajutat-o sa se acomodeze cu noua sa viata.




Fascinata probabil de stilul Victoriei, Katie a rugat-o pe noua sa amica sa o ajute sa faca o schimbare majora in privinta vestimentatiei. Cunoscuta ca lansatoare de trenduri, Posh nu a stat prea mult pe ganduri si si-a pus amprenta pe garderoba doamnei Cruise. A pus-o sa slabeasca, i-a cumparat haine foarte elegante pe care a indemnat-o sa le poarte in orice moment al zilei si i-a permis chiar sa ii copieze si coafura, legendarul bob.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.