MovieBox, anticipand sezonul de toamna in Cetatea Filmelor

MovieBox, anticipand sezonul de toamna in Cetatea Filmelor

Saptamana asta MovieBox face ca Hollywood-ul � adica da atentia cuvenita festivalului de film de la Venetia, care, desi se anunta initial plin de filme si staruri apetisante, acum ca s-a consumat fitilul pe jumatate... isi arata hainele cam ponosite. Coverage-ul, sumar, il gasiti in sectiunea MovieNews. Tot aici, impartasim cititorilor cu ce se ocupa mai nou Aaron Sorkin (creatorul serialului �West Wing�), mai ales pentru ca, datorita noului sau proiect cinematografic, a dat in mintea copiilor... copiii generatiei Facebook, in speta.

Saptamana asta MovieBox face ca Hollywood-ul – adica da atentia cuvenita festivalului de film de la Venetia, care, desi se anunta initial plin de filme si staruri apetisante, acum ca s-a consumat fitilul pe jumatate... isi arata hainele cam ponosite. Coverage-ul, sumar, il gasiti in sectiunea MovieNews. Tot aici, impartasim cititorilor cu ce se ocupa mai nou Aaron Sorkin (creatorul serialului “West Wing”), mai ales pentru ca, datorita noului sau proiect cinematografic, a dat in mintea copiilor... copiii generatiei Facebook, in speta.

Tot tragand cu urechea la ce mai e considerat trendy in ochii producatorilor de la Hollywood, am observat ca li s-au aprins calcaiele dupa dramele cu un subiect spinos – nazismul si al doilea razboi mondial. Asadar MovieBox va aduce detalii (si trailere!) despre cateva din filmele din noul “curent”, filme care vor avea premiera incepand cu iarna aceasta. Printre ele, si “Inglorious Bastards”, mult anticipata pelicula semnata Tarantino, care e pe ultima suta de metri in compliarea distributiei finale.

Si ca tot veni vorba, Almodovar e un regizor care nu isi pune niciodata problema distributiei, sau a trend-urilor: in urmatorul lui film, apar cateva din preferatele lui, actrite rasfirate prin filmografia regizorului de-a lungul carierei sale; printre ele, Penelope Cruz. Si putem fi siguri ca subiectul, dragostea, perena ca relieful, va avea parte de tratamentul Almodovar-ian, nici mai mult nici mai putin. Eu una, abia astept!

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri