Setari Cookie-uri

Saptamana Artei 2009

Intre 12-17 octombrie 2009 s-a tinut in Tashkent marele evenimentul anual de cultura, arta si moda, Art Week Style.Uz 2009. Fidel traditiei, festivalul Art Week Style a combinat expozitii si prezentari, competitii ale designerilor tineri si ale fotografilor, Festivalul National de Imbracaminte (National Dress Festival), prezentari ale stilistilor locali si internationali, seminarii de lucru tinute de profesionisti din domeniul artei si culturii, concerte de caritate si petreceri insufletite de vedete internationale.

3. Expozitia personala si lansarea catalogului artistului Akmal Nur
Akmal Nur este Artistul Poporului in Uzbekistan. Fiind unul dintre cei mai bine vazuti maestri ai artelor frumoase din Uzbekistan, acesta este intr-o cautare continua a sintezei dintre traditiile estice si cele vestice intr-o originalitate nationala. Tablourile lui se disting prin felul in care pastreaza poezia si viziunile filosofice asupra lumii ale artei clasice estice alaturi de viziunile omului contemporan. In timpul Saptamanii Artei s-a tinut alaturi de o expozitia a picturilor lui Akmal Nur si lansarea catalogului artistului publicat de Fund Forum.
Foto: Capturi de la prezentarea de moda Dom Stilya din cadrul Saptamanei de Arta 2009 realizate de Yves Forestier/Yves Forestier/Getty Images For Style.UZ

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.