Saptamana Artei 2009

Saptamana Artei 2009
Kudika
12 Noiembrie 2009

Intre 12-17 octombrie 2009 s-a tinut in Tashkent marele evenimentul anual de cultura, arta si moda, Art Week Style.Uz 2009. Fidel traditiei, festivalul Art Week Style a combinat expozitii si prezentari, competitii ale designerilor tineri si ale fotografilor, Festivalul National de Imbracaminte (National Dress Festival), prezentari ale stilistilor locali si internationali, seminarii de lucru tinute de profesionisti din domeniul artei si culturii, concerte de caritate si petreceri insufletite de vedete internationale.

“Conceptul e complet diferit de cel al unei saptamani de moda deoarece combina fotografia cu expozitiile de antichitati, concerte si bineinteles prezentari de moda”, a declarat Gulnara Karimova. Style.Uz depune in fiecare an eforturi considerabile pentru a sprijini tinere talente acordand burse pentru specialistii in tesut si textile, in special acelora care isi focalizeaza activitatea pe reinvierea tehnicilor vechi de lucru.
Foto: Capturi de la expozitiile din cadrul Saptamanei de Arta 2009 realizate de Yves Forestier/Yves Forestier/Getty Images For Style.UZ

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri