Setari Cookie-uri

Craciun Vienez cu Vienna Boys Choir

In anul 1498 imparatul Maximilian I si-a dorit un cor vocal care sa acompanieze slujbele in biserica. Acel cor s-a numit Vienna Boys Choir si a cunoscut un succes impresionant in cei 510 de activitate, ajungand acum sa fie divizat in 4 coruri diferite de cate 20-25 de membri fiecare, ce performeaza in peste 300 de concerte pe an.

In anul 1498 imparatul Maximilian I si-a dorit un cor vocal care sa acompanieze slujbele in biserica. Acel cor s-a numit Vienna Boys’ Choir si a cunoscut un succes impresionant in cei 510 de activitate, ajungand acum sa fie divizat in 4 coruri diferite de cate 20-25 de membri fiecare, ce performeaza in peste 300 de concerte pe an.

Tinerii petrec in fiecare an 11 saptamani in turnee, fiecare dintre membri cantand in aproximativ 80 de concerte. In fiecare locatie publicul ii asteapta cu drag, fiind binecunoscut faptul ca un concert al Vienna Boys Choir trezeste in sufletele tuturor sentimente memorabile datorita vocilor angelice si interpretarii de exceptie.

Programul saptamanal al copiilor este intens, acestia avand 20 ore de practica pe saptamana, dar si ore suplimentare de antrenament vocal individual.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.