Setari Cookie-uri

Transformari de Vedete in 2008

In 2008, vedetele de la Hollywood au fost foarte active la capitolul Makeovers: schimbari de look, transformari de imagine, reveniri spectaculoase sau operatii estetice - Cine a renuntat la bucle, cine a slabit dramatic, cine a fost de nerecunoscut in 2008?

Megan Fox - Acum cativa ani, actrita din Transformers arata cu totul diferit – in ultimii ani, Megan a renuntat la blondul natural in favoarea negrului intens, si-a marit buzele si sanii (spun unii) iar in 2008, Megan si-a definitivat lookul (asemanator cu cel al Angelinei Jolie), apeland la o operatie estetica la nas. Pentru transformare, click aici.

Lindsay Lohan - Acum 3 ani, Lindsay renunta la solduri si la bustul de cupa D in favoarea unui look de-a dreptul scheletic. In 2007, actrita din Mean Girls revenea la formele initiale, etalandu-si corpul apetisant in bikini in fata camerelor de fotografiat. In 2008, Lindsay slabeste 12 kilograme si imbratiseasa din nou trendul skinny, afisand silueta slaba pe plaja, alaturi de Samantha – multe zvonuri spunand ca Lindsay si-a dorit foarte mult sa fie la fel de slabuta ca prietena ei. Pentru poze cu transformarea lui Lindsay, click aici.

Eva Longoria
– in luna de miere (iulie 2007), Eva isi etala silueta skinny in costum de baie (pentru poza, click aici). Un an mai tarziu, Eva isi etala silueta cu forme in bikini (pentru poze, click aici). De fapt, Eva a suferit o transformare pe micul ecran, in rolul din Desperate Housewives, asa ca a hotarat sa se ingrase 5 kilograme si sa opteze pentru o tunsoare scurta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.