Daca sunt nazdravani si traiesc in padure, nu pot fi decat… Boog, ursul grizzly, si cerbul Elliot! Desi este mereu pusa pe joaca, gasca cea vesela are acum de infruntat o provocare serioasa: Dl. Weenie, soricarul, e la ananghie! Ca sa-si salveze prietenul, „salbaticii” trebuie sa „intoarca armele” impotriva semenilor lor din „lumea buna”: animalele de companie. Ce meci o sa iasa... vedem in “Nazdravanii din Padure 2” / “Open Season 2”, disponibil acum pe DVD si, in curand, si pe Blu-ray.

10 desene animate care ofera lectii de viata extraordinare. Iti vor topi inima!

Indragostit pana peste coarne de Giselle, Elliot isi amana putin insuratoarea fiindca soricarul Weenie a fost rapit de niste potai de companie si risca sa ajunga iar la fostii stapani, in captivitate. In frunte cu pudelul Fifi, potaile si pisicile de apartament (dintre care se remarca motanul amnezic Roger, cotoiul Stanley si Roberto, cel mai simpatic basset hound) se inversuneaza sa-l scape pe dl. Weenie de tirania „salbaticilor” care l-au privat de confortul unui trai ca la carte, cu leneveala in fotoliu, delicatese si rasfat de lux, asa cum merita orice patruped burghez. Dl. Weenie are de dus munca de lamurire ca sa-si convinga "binefacatorii" ca animalele din padure ii sunt, de fapt, prieteni si cei mai buni tovarasi de joaca si ca n-ar vrea sa renunte la viata in salbaticie, chiar daca nu rezista tentatiei de a infuleca biscuitii in forma de os tocmai buni de ros.

Intre timp, Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy si ceilalti „nazdravani” declanseaza o misiune de guerila pentru a-l scapa pe dl. Weenie, prizonier in tabara inamica. Asa se incinge un „meci” de toata frumusetea intre echipa Salbaticilor din padure si „sindicatul” Patrupedelor de Companie care pericliteaza libertatea cainelui-carnat. Infruntarea se anunta crancena, dar nu pot renunta la dl. Weenie fara lupta. Care va fi scorul „meciului” si daca Elliot va reusi, pana la urma, s-o ia de sotie pe Giselle vom afla urmarind “Nazdravanii din Padure 2”, o aventura animata care promite sa ne tina cu gura pana la urechi.

Un film produs de Sony Pictures si distribuit de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele. Pret recomandat: 54,9 lei - DVD, 99,9 lei - Blu-ray.

5 costume de Halloween inspirate de personaje din desene animate
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: