Setari Cookie-uri

Bancuri dintr-o lume mica

Ieri, in timp ce ne cautam prietenii pe LumeaeMica am gasit un topic despre bancuri. Asadar am inceput in birou un concurs de bancuri. A iesit un dezastru fiindca niciuna nu stim sa le spunem cum trebuie. Dar ne-am gandit ca macar pentru hazul vostru sa le scriem:

Ieri, in timp ce ne cautam prietenii pe LumeaeMica am gasit un topic despre bancuri. Asadar am inceput in birou un concurs de bancuri. A iesit un dezastru fiindca niciuna nu stim sa le spunem cum trebuie. Dar ne-am gandit ca macar pentru hazul vostru sa le scriem:

Caine genial

Un macelar vede in magazinul sau un caine cu o bancnota de 10$ si un bilet pe care scria "10 antricoate de miel, va rog". Amuzat de situatie ia banii, pune antricoatele intr-o punga, in gura cainelui si inchide repede magazinul.

Il urmareste pe caine si vede cum se opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura in ambele sensurii traverseaza in statia de autobuz. Cainele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Cand autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca.

Macelarul il urmeaza perplex. Dupa un timp, cainele se aseaza in fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul 'stop', iar macelarul il urmeaza afara. Cainele alearga pana in fata unei case si lasa punga la intrare. Se intoarce pe alee, mai face o cursa si latra catre usa. Si latra. Si latra. Nici un raspuns. Atunci sare pe perete, alearga in jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare si asteapta din nou la usa. Un tip masiv iese injurand si bombanind cainele. Macelarul incepe sa strige la tip 'ce faci mai? Cainele asta e un geniu....!!! Stapanul ii raspunde " geniu pe naiba... e a doua oara pe saptamana asta cand isi uita cheia”

Si o alta varianta:

Stiam bancul cu cainele care venea la macelarie si cumpara carne de o lira. Intr-o zi,macelarul, ca sa-si bata joc, i-a pus in cos niste oase care nu faceau decat cativa shillingi. Cainele a luat cosul,a iesit afara din magazin si s-a intors peste 5 minute cu politia!

Broscute

In casa unei familii cu 3 fete suna telefonul. Tatal, aflat langa aparat ridica receptorul unde aude o voce de barbat:
“Tu esti broscuto?”
“Nu, aici e proprietarul lacului”,raspunde tatal.

Preot cu emotii

Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.