Event Plus continua seria Blue Moods prin concertul extraordinar Eric Sardinas, ce va avea loc pe 23 martie, in Becker Brau, incepnd cu ora 19.00.

Trupa Vunk, primul concert din Romania sub forma unui eveniment multimedia

In cadrul concertului Eric Sardinas de la Bucuresti, opening act va fi George Baicea Electric Blues Band, proiectul lui George Baicea, unul dintre cei mai buni chitaristi de electric blues din Romania.

Concertul este al saptelea din seria Blue Moods de Anotimpuri ale Blues-ului, initiat de Event Plus, purtand semnatura Ioan Big.

Biletele se gasesc on-line pe www.myticket.ro sau www.tickepoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta, iar intr-un numar limitat in Becker Brau.

Eric Sardinas este un genial chitarist si vocal de Electric Blues, cunoscut in toata lumea pentru stilul sau unic, puternic, extrem de energic si uneori chiar terifiant de real si intens. Eric Sardinas este un precursor al Blues-ului contemporan care imbina sound-ul acustic traditional, cu Electric Blues, Rock, Pop, R&B si Folk.

Desi poate parea incredibil, Eric s-a indrgostit de chitara in jurul varstei de sase ani. Stangaci fiind, si-a impus sa depaseasca acest obstacol. In mod normal ar prea dificil, dar nimic nu a reuit sa ii incetineasc ritmul micului Sardinas. De fapt, aceasta stangacie, pare a fi un element major in formarea stilului sau unic si a tehnicii sale.

Sardinas a imbinat, initial, in definirea stilului sau artistic motive din muzica Gospel, Motown is R&B. A aprofundat apoi muzica titanilor Delta Blues-ului precum Charlie Patton, Son House, Robert Johnson, Skip James, Bukka White sau Fred McDowell.

Evoluand de-a lungul anilor, stilul lui Sardinas cunoaste o orientare spre stilul rock al perioadelor 60 si 70, etape in care i se acutizeaza profund sound-ul electric. Alte influente care se regasesc in stilul actual al lui Eric Sardinas trimit catre Howlin Wolf, Hubert Sumlin, Johnny Winter, pionierul Blues Rock-ului, precum si catre reprezentantul Delta Blues-ului, Honeyboy Edwards.

Anul 2015, anul CONCERTELOR in Romania. Pe cine vom putea asculta live?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: