Setari Cookie-uri

Schimbari de Look a la Vedete

In 2009, o multime de vedete au trecut pe la salonul de coafura sau si-au schimbat stilistii pentru a-si reimprospata look-ul. Ce vedete de la Hollywood au renuntat la bucle, cine a lasat in urma stilul care le-a consacrat, cine a abandonat look-ul sexy si cine si-a facut breton? Afla aici: Schimbari de Look a la Vedete!

Audrina Patridge - Desi nu este actrita consacrata, nici model si nici cantareata, Audrina Patridge este una dintre acele vedete extrem de fotografiate. Singura bruneta din reality show-ul The Hills de pe MTV nu s-a decis sa apeleze la decolorant de par, ci la… operatii estetice. Dupa un implant de silicon foarte evident (pentru poza, click aici), Audrina si-a marit buzele, apeland la implanturi de colagen. Cum arata Audrina dupa interventie? Pentru poza, click aici.

Ashlee Simpson a devenit mamica acum 3 luni – si pana acum, si-a schimbat look-ul de o multime de ori. Acum aproape 3 luni, paparazzi au fotografiat o Ashlee la 70 de kilograme si cu parul rosu ca focul – pentru poze, click aici. Acum 2 luni, aceeasi Ashlee avea 65 de kilograme si parul blond deschis (pentru poze, click aici) – iar acum cateva zile, Ashlee avea din nou parul foarte rosu si 60 de kilograme – pentru poze, click aici. O multime de schimbari intr-un interval scurt!

Kim Kardashian – este o alta vedeta faimoasa datorita unui reality show si, surprinzator sau nu, este permanent urmarita de papparazi. Prezenta la toate evenimentele mondene si la toate premierele de film, Kim afiseaza mereu tinute interesante, machiaj impecabil si coafuri diverse. Si cum lui Kim ii place sa fie mereu la moda, a decis sa isi faca un breton drept care sa ii evidentieze si mai mult trasaturile exotice – insa rautaciosii spun ca bretonul a avut ca scop sa mascheze noua operatie estetica la nas a “actritei”. Pentru look-ul lui Kim, click aici si aici.

Scarlett Johansson
a fost, ani la rand, bomba sexy care semana foarte mult cu Marilyn Monroe, mai ales datorita parului blond platinat si buclat (pentru poze, click aici) – insa in februarie 2009, Scarlett a renuntat la look-ul care a consacrat-o si a apelat la cutia cu vopsea castaniu inchis cu nuante de roscat. Si cum noua podoaba capilara avea nevoie si de un machiaj fresh, Scarlett adopta acum un make-up mai puternic si mai provocator. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.