Om de lut de Alexandrina Hristov

Om de lut de Alexandrina Hristov
Kudika
18 Martie 2009

Incepand cu luna aprilie, albumul Om de lut al artistei basarabence Alexandrina va fi disponibil in librariile Carturesti si Diverta din toata tara. dar si cu ocazia concertelor pe care artista le va sustine. Om de lut este primul album al Alexandrinei Hristov, care este cunoscuta deja publicului roman prin piesa emblematica Fata merge pe jos .

Incepand cu luna aprilie, albumul “Om de lut” al artistei basarabence Alexandrina va fi disponibil in librariile Carturesti si Diverta din toata tara. dar si cu ocazia concertelor pe care artista le va sustine. « Om de lut » este primul album al Alexandrinei Hristov, care este cunoscuta deja publicului roman prin piesa emblematica « Fata merge pe jos ».

« Om de lut » combina elemente de soul, jazz, funk, R&B, electropop, rock, alternative, evidentiind calitatile vocale deosebite ale artistei.

Absolventa a Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice, Alexandrina canta si picteaza. Filmul « Trois femmes de Moldavie », in regia lui Paul Cuzuioc a adus-o in atentia publicului european, iar expozitia de pictura « La femme qui t’aime », care a avut loc la Carturesti, in Bucuresti, au demonstrat calitatile artistice deosebite ale artistei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.