De fiecare data cand te imbraci, iti dezvalui identitatea. Prin stil, impartasesti o parte din povestea vietii tale, punandu-ti in valoare creativitatea. Totul despre stil te ajuta sa iti explorezi personalitatea prin moda acea latura intima care se desfata cu perspectiva si experienta minunata de a crea o imagine fascinanta. De la cultivarea bunului-gust pana la evitarea faux pas ului in moda, Nina Garcia iti ofera un ghid al excelentei vestimentare!

Despre Autor:

NINA GARCIA s-a nascut la 3 mai 1965 in Barranquilla, Colombia. Fiica unui importator bogat, a absolvit Dana Hall School din Wellesley, Massachusetts si a studiat artele frumoase la Universitatea din Boston. Si-a inceput cariera in industria modei in anii ’80 si a urmat Ecole Superieure de la Mode din Paris si Fashion Institute of Technology. A lucrat in departamentul de Relatii cu Publicul pentru Perry Ellis si pentru designerul sau de atunci, Marc Jacobs. A fost Assistant Stylist si Market Editor in cadrul revistei Mirabella, iar din 2000 a devenit director al Departamentului de Moda al revistei de moda Elle. Este de asemenea foarte cunoscuta pentru rolul sau de judecator in reality show-ul Project Runway al televiziunii Bravo. La sfarsitul lui 2007 a fost lansata cartea Totul despre stil, care a devenit imediat un succes mondial, aflandu-se deja la a opta editie in prezent. In august 2008 a aparut a doua lucrare dedicata modei, The One Hundred: A Guide to the Pieces Every Stylish Woman Must Own (in pregatire la Editura Nemira), ajunsa si ea in scurt timp bestseller si cotata ca lucrare de referinta in moda contemporana.

„Stilul presupune sa ti descoperi propria identitate – sa afli cine esti si cine vrei sa fii in lume.”
NINA GARCIA

Kudika si Editura Nemira te provoaca la concurs!

Poti fi una dintre cele 10 castigatoare ale concursului nostru daca ne trimiti un email pe office@kudika.ro in care sa ne spui care este stilul tau vestimentar. In plus, daca vei adauga in emailul tau o fotografie care iti ilustreaza stilul vestimentar, te poti numara printre urmatoarele Kudifashioniste!

Cele mai interesante 10 emailuri vor fi premiate cu cate o carte "Totul despre stil" oferita de editura Nemira.

Concursul se desfasoara in perioada 13 aprilie-20 aprilie 2009.
Castigatorii vor fi anuntati printr-un email. Daca in termen de 10 zile de la data anuntarii castigatoarea nu raspunde la email, se va alege alt castigator.


  • Kudika

    Show de pești exotici, concurs de grooming, prezentare de rase...

  • Kudika

    ARTmania Festival Sprijină Talentele Promițătoare din Muzica Rock,...

  • Kudika

    Arabia Saudită va fi reprezentată pentru prima dată la Miss...

  • Kudika

    Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar...

  • Kudika

    Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors din America Express....

  • Mia

    Ce carti citim in 2017