Setari Cookie-uri

Vedetele in costumatii de scena

Latex, tinte, ciorapi de plasa, negru, plastic, paiete si bustiere cam asa s-ar putea caracteriza trendul costumatiilor de scena in 2009. A trecut vremea in care vedetele pop cantau si dansau pe scena in rochite diafane sau in jeansi. Astazi, o multime de catarete se intrec in categoria Cine are cel mai provocator costum de scena? Finalistele? Iata-le aici!

Cheryl Cole, Girls Aloud - Lady Gaga a initiat un adevarat trend printre vedete. Daca unele celebritati ii imita look-ul inconfundabil atunci cand pozeaza pentru anumite reviste, altele ii imprumuta costumatiile de scena. Cheryl Cole, membra trupei Girls Aloud, a aparut recent la un concert intr-o rochita la fel de neconventionala ca si rochitele lui Stephanie, o rochita cu vedere la chilotei si asortata la ciorapi peste genunchi – pentru poze, click aici.

Lily Allen - O alta fana a trendului “Fara pantaloni” este si Lily Allen, careia ii place sa isi etaleze silueta in forma de para in costumati tip “body”, la care alatura ciorapei sexy. Intr-un concert recent, Lily si-a aratat fundicul si picioarele intr-o costumatie demna de un iepuras Playboy, o costumatie exclusiv albastra. Insa Lily nu a aparut in aceasta tinuta sexy pe scena, ci ea a imbracat initial un costum de… pantera roz. Pentru poze, click aici.

Pussycat Dolls – Fetele de la Pussycat Dolls sunt fane declarate ale latexului. Sub forma de colanti, de bustiere sau de corsete, latexul negru si cat mai lucios face parte permanent din costumatiile de scena ale “pisicutelor”. La ce se “asorteaza” acest material? Nicole Scherzinger, vedeta trupei, poarta mereu elemente dominatrix, bustiere sexy (asemanatoare cu ale Rihannei), pantalonasi foarte scurti cu talie inalta (un alt element foarte des intalnit in costumatiile de scena ale vedetelor), ciorapi de plasa, corsete foarte stramte pentru a “umfla” bustul si pentru a miscora talia, centuri late in talie, fustite scolaresti sau costumatii care imita lenjeria intima. Pentru poze, click aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.