Setari Cookie-uri

Improvisneyland: joaca teatru la comanda

Putem spune orice, dar nu ca nu am avea unde sa ne distram in Bucuresti. Improvisneyland, una dintre putinele trupe de teatru profesionist de improvizatie de la noi, va roaga ca pe data de 16 mai, de la ora 21.00... sa va eliberati agenda. De ce? Pentru ca sunteti invitati la o seara de hohote de ris, in care publicul dicteaza titluri si subiecte, iar actorii din trupa brodeaza scenetele.

Putem spune orice, dar nu ca nu am avea unde sa ne distram in Bucuresti. Improvisneyland, una dintre putinele trupe de teatru profesionist de improvizatie de la noi, va roaga ca pe data de 16 mai, de la ora 21.00... sa va eliberati agenda. De ce? Pentru ca sunteti invitati la o seara de hohote de ris, in care publicul dicteaza titluri si subiecte, iar actorii din trupa “brodeaza” scenetele.

Asadar, sambata, 16 mai, in cadrul programului Nocturnele Teatrului Tanar, Improvisneyland sustine un spectacol de teatru de improvizatie la Studioul International de Teatru Unesco “Andre-Louis Perinetti”, pe Bulevardul Magheru, numarul 27. Biletele costa 25 de lei si se pot lua de pe www.bilete.ro sau direct la intrarea in sala.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.