Setari Cookie-uri

Transformers

"Transformers", seria de filme lansata in 2007 care si-a castigat mii de fani in lumea intreaga, isi face acum aparitia si pe DVD, propunandu-ne o incursiune-thriller in lumea fantastica a robotilor: "Transformers: Razboiul lor in lumea noastra", o productie cu Shia LaBeouf si Megan Fox in rolurile principale, distinsa cu trei nominalizari la Oscar - pentru sunet, montaj sunet si efectele speciale remarcabile.

Intre timp, Megatron isi revine din starea de criogenie. Si unii, si ceilalti Transformers au super-puteri si cauta talismanul AllSpark, dar cu scopuri diferite: Autobotii ca sa protejeze rasa umana, Decepticonii ca s-o distruga. Si, desi este razboiul lor, il poarta pe planeta noastra. Va reusi oare Spike, mostenitorul hartii secrete, sa protejeze Terra de apocalipsa? Ramane sa descoperim in "Transformers: Razboiul lor in lumea noastra", o aventura spectaculoasa in lumea SF, distinsa cu 3 nominalizari la Oscar, inclusiv pentru efectele speciale remarcabile.

Regizata de Michael Bay, care a mai realizat si "The Island", "Bad Boys", "Armaggedon", "The Rock" etc., pelicula “include cateva dintre cele mai spectaculoase efecte si secvente de actiune din toate filmele de profil - elemente de mare atractie pentru copilul care se ascunde in fiecare dintre noi.” - Claudia Puig, USA Today. Din distributie mai fac parte Tyrese Gibson, Jon Voight si John Turturro, iar printre producatorii executivi se numara si Steven Spielberg. Acum, filmul este disponibil pe DVD, incluzand, ca bonus, comentariul regizorului Michael Bay. O productie DreamWorks - Paramount Pictures distribuita de Prooptiki Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.