Setari Cookie-uri

Clara Sheller si In mintea Ericai, serialele din SEARA FETELOR!

Le-ai surprins aseara? Ieri, duminica, pe Hallmark Channel au inceput cele doua seriale de care te vei indragosti: Clara Sheller si In mintea Ericai. Le poti urmari si saptamana viitoare, duminca, in seara fetelor, pe canalul Hallmark. Pana atunci, pregateste-te pentru un kudi-concurs ce le va avea in rolul principal pe cele doua personaje! Fii cu ochii pe Kudika si pe canalul Hallmark si vei afla mai multe detalii!

CLARA SHELLER, sezonul I
In fiecare duminica, de la 19.00

Clara Sheller are aproape 30 de ani si lucreaza ca jurnalist la Paris, pentru o revista de femei, numita "L'Hebdo". Ca orice alta fata careia i s-au spus prea multe basme cu Fat-Frumos, este convinsa ca poate transforma viata ei moderna, plina de evenimente, intr-o poveste cu zane.

Impreuna cu cel mai bun prieten al sau, JP, impart nu doar apartamentul, ci si alte lucruri: acelesi placeri si necazuri, dar, mai mult decat orice, aceeasi determinare de a-si gasi sufletul pereche. Clara se Indragosteste, la fel si JP, uneori chiar in aceeasi perioada, uneori unul de celalalt, alteori... de aceeasi persoana.

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.