Setari Cookie-uri

Seara fanilor lui Paulo Coelho

Libraria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45) si Dana Savuica va invita miercuri, 7 octombrie, ora 19.30, sa petreceti o seara in compania cartilor lui Paulo Coelho. Acest eveniment marcheaza aparitia la Editura Humanitas a romanului Invingatorul este intotdeauna singur, care, la mai putin de un an de la publicarea in Brazilia, se afla pe listele de bestselleruri din intreaga lume, fiind tradus in 42 de limbi.

In Romania, la nici doua saptamani de la aparitie, primul tiraj de 10 000 de exemplare este pe cale de epuizare.

Fanii lui Paulo Coelho se vor bucura si de muzica formatiei Acum, care va sustine un concert special pentru ei.

Aroma ceaiului Bernschutz & Co. va completa aceasta seara de toamna.

Va asteptam cu drag!

Despre cartea Invingatorul este intotdeauna singur

24 de ore in culisele celebritatii. Un portret necrutator al timpului nostru.

O zi la Cannes. Scena: stralucitorul festival de film. Personaje principale: Igor Malev si Ewa, fosta lui sotie. Personaje secundare: actorii principali si figurantii fastuoasei lumi a filmului si a modei.

Dupa o despartire dureroasa, Igor, un om de afaceri rus, elaboreaza un plan pentru a-si recastiga fosta sotie. E dispus sa faca orice sacrificii, inclusiv umane, in numele acestei iubiri devastatoare, care distruge totul in jur, dezintegrandu-i inclusiv pe cei care o traiesc.

Cu un scenariu „imaginat“ de autorul care a vandut peste 100 de milioane de exemplare din cartile sale, invingatorul este intotdeauna singur este o parabola a superficialitatii, lacomiei si cultului celebritatii, un crud portret al lumii de azi.

„Cand m-am hotarat sa fac o descriere fotografica a epocii in care traim, am scris acest roman“, spune Paulo Coelho. invingatorul este intotdeauna singur e o meditatie asupra laturii intunecate a succesului, asupra destinului visurilor inocente intr-o societate marcata de o profunda disolutie a valorilor.

Carte publicata la editura Humanitas

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.