Setari Cookie-uri

Sclipire de geniu

In anii 60, cand Dr. Robert Kearns (Greg Kinnear, nominalizat la Oscar pentru rolul secundar din As Good As It Gets, in 1997) inventeaza un sistem inovator pentru stergatoare de parbriz ce poate fi folosit pe toate masinile din lume, el si numeroasa lui familie cred ca au dat lovitura. In timpul negocierilor de vanzare a inventiei, un mare producator auto ii fura ideea, iar partenerul care ii intermediase negocierile (Dermot Mulroney) se retrage din afacere.

Prooptiki Romania a lansat pe DVD productia Universal Pictures „Flash Of Genius” / „Sclipire de geniu”, o drama cu Greg Kinnear in rolul principal, prezentand povestea adevarata a luptei crancene dintre un David genial, dar aparent inofensiv, si un Goliat al industriei auto considerat invincibil.

In anii ‘60, cand Dr. Robert Kearns (Greg Kinnear, nominalizat la Oscar pentru rolul secundar din „As Good As It Gets”, in 1997) inventeaza un sistem inovator pentru stergatoare de parbriz ce poate fi folosit pe toate masinile din lume, el si numeroasa lui familie cred ca au dat lovitura. In timpul negocierilor de vanzare a inventiei, un mare producator auto ii fura ideea, iar partenerul care ii intermediase negocierile (Dermot Mulroney) se retrage din afacere. Nemaivand nimic, nici macar probe solide, Kearns declara razboi titanilor auto care l-au pagubit pentru o cauza careia nici macar avocatul sau (Alan Alda) nu-i da sorti de izbanda.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.