Lacul Lebedelor pe gheata, la Sala Palatului

The Saint Petersburg State Ballet On Ice

Agentia VreauBilet, pregateste un spectacol de balet pe gheata, o experienta absolut inedita ce va avea loc in primavara anului 2010.

Pe data de 14 Aprilie 2010 la Sala Palatului din capitala, cei mai cunoscuti balerini pe gheata din lume, reprezentanti de onoare ai celebrei companii de balet de origine rusa ”The Saint - Petersburg State Ballet on Ice”, va vor conduce pas cu pas in lumea de basm a “Lacului Lebedelor” pe muzica lui Piotr Ilici Ceaikovski.

Pentru prima data in istoria Salii Palatului, scena locatiei va fi transformata intr-un ring spectaculos realizat din mii de kilograme de gheata, un spatiu amenajat special pentru balerinii patinatori rusi ce vor oferi publicului un spectacol de cinci stele.

In productia “Lacul Lebedelor” de la Bucuresti vor evolua, sub coregrafia artistului emerit al Rusiei - Konstantin Rassadin, peste 60 de artisti din care putem aminti prim solisti de notorietate mondiala precum Olga Ivanova, Andrey Stroganov, Ekaterina Galyas, Elena Zimina, sau Kirill Silantyev.

Biletele pentru spectacolul “Lacul Lebedelor” pe gheata, sunt disponibile in reteaua magazinelor VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring , la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

Cat I - 200 RON, Cat II - 150 RON, Cat III - 100 RON, Cat IV : 70 RON

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri